Çar. May 1st, 2024

2 Şubat’ta doğum yapan Kylie Jenner, Travis Scott ile ikinci bebeklerini dünyaya getirmişti. Doğumu Instagram sayfasından “2/2/22” yazarak duyuran Jenner, mavi bir kalp ile yeni bebeğinin erkek olduğunun işaretlerini vermişti. İlk bebeği Stormi Webster’ı 1 Şubat, 2018’de dünyaya getiren Jenner, oğlunu 2 Şubat, 2022’de dünyaya getirmişti. İkinci bebeğine doğum yaptıktan kısa bir süre sonra dünyaya oğlunun adını duyuran Jenner, Instagram hikayesi üzerinden “Wolf Webster” yazarak bir paylaşım yapmıştı.

Geçtiğimiz gün ise Jenner, tıpkı 2018’de Stormi Webster’ın doğumunun ardından yayınladığı video gibi Instagram sayfasından 10 dakikalık bir video paylaştı. Oğluna hamileliğini daha önce görülmemiş kareler ve videolar ile paylaşan Jenner, videoyu Youtube kanalından ‘To Our Son’ başlığı ile yayınladı. Tyler Ross tarafından yönetilen video, hamilelikten, ‘Baby Shower’ partisine ve doğumuna kadar birçok görüntü içeriyor. Aynı zamanda oğullarının odasını hayranlarına gösteren Jenner’ın videonun sonuna doğru annesi Kris ve sevgilisi Travis ile hastanede olduğu görüldü.

Geçen hafta doğum sonrası yaşantısının kolay bir yolculuk olmadığını söyleyen Jenner, “Mental, fiziksel ve spiritüel olarak hiç kolay değil… Bu sadece bir çılgınlık. Hayatıma bunu söylemeden dönmek istemedim çünkü internete ve diğer annelerin hayatlarına bakarak gerçekleri görebiliyorsunuz… Bu bazı insanlar için çok kolay görünebilir ama baskı her zaman üzerimizde ve bu benim için gerçekten kolay olmadı,” demişti.

Kylie Jenner Instagram Hikayesi (@kyliejenner)

Videoyu yayınladıktan sonra Instagram hikayelerinden bir paylaşım daha yapan Jenner, oğulunun ismi konusunda fikirlerini değiştirdiklerini duyurdu. “Oğlumuzun ismi artık Wolf değil, bu ismin gerçekten onun için olmadığını hissettik,” diyen Jenner, “Bunu paylaşmak istedim çünkü her yerde Wolf adını görüyorum,” diye ekledi ancak oğlunun yeni ismini henüz paylaşmadı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen