Cum. May 10th, 2024

‘Sex and the City’ hayranlarının kutlamak için bir sebebi var! HBO Max’te yayınlanan ilk ‘And Just Like That’ sezonundan sonra, ‘Sex and the City’ serisinin devamının ikinci sezonu doğrulandı. Bu da Samantha olmasa da Carrie, Miranda ve Charlotte’un hikayesinin devam edeceği anlamına geliyor. Variety’nin haberine göre serinin orijinal kadrosundan Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis ile birlikte yeni eklenen Sara Ramirez, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury ve Karen Pittman gibi isimleri de ekranlarımızda yeniden göreceğiz.

Yapımcı Michael Patrick King, “Harika ve güçlü oyuncular tarafından canlandırılan bu canlı ve cesur karakterlerin daha fazla hikayelerini anlatacağımız için çok mutluyum ve heyecanlıyım,” diyerek ikinci sezon söylentilerini doğrulamış oldu. “Bildiğimiz ve çok sevdiğimiz dünyadaki bu karakterler ve hikayelerinin yarattığı kültürel konuşmalardan çok mutluyuz,” diyen HBO Max İçerik Yöneticisi Sarah Aubrey, “Hikayeleri ekrana taşıyan Michael Patrick King, muhteşem senaristlerimiz, yapımcılarımız, kadromuz ve ekibimizin işleri ile gurur duyuyoruz. Hayranların ikinci sezonda olacakları görmeleri için sabırsızlanıyoruz,” diye ekledi.

İkinci sezonun detayları belirtilmese de ‘And Just Like That’ ilk sezonunda gördüğümüz tüm oyuncuların yeniden ekranlarda olması bekleniyor. Samantha Jones’u canlandıran Kim Cattrall’ın dönmeyeceği düşünülse de hala umudumuzu tam anlamıyla kaybetmedik. Michael Patrick King, ilk sezonunun finalinin ardından, “Çok zor olan bir şey yaptık, bilindik bir şeyi alıp yeni bir şeye dönüştürdük,” diyerek Samantha karakterine gönderme yapmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen