Paz. Nis 28th, 2024

Salma Hayek, yeni bir filmin kadrosuna katıldı! Son olarak House of Gucci filminde izlediğimiz Hayek, Magic Mike film serisinin üçüncü edisyonunda yer alacak. Hayek’i, ’Magic Mike’s Last Dance’ adlı yeni filmde, başroldeki Channing Tatum’un karşısında göreceğiz. Kısa bir süre önce kişisel sebeplerden ötürü Magic Mike’s Last Dance filmi kadrosundan ayrılan Thandie Newton’un yerine Salma Hayek’in geldiği belirtildi.

Tüm filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Steven Sodebergh, Magic Mike filminin üçüncü filminde de yönetmenliği üstleniyor. HBO Max’te özel bir gösterim ile vizyona girecek olan filmin detayları Warner Bros tarafından bir sır gibi saklanıyor! Geçtiğimiz Şubat ayında Variety’e verdikleri bir röportajda, Tatum ve yapımcı partneri Reid Carolin, filmin bir kadın karakterin etrafında döneceğinin ipuçlarını vermişlerdi.

“Film aslında çok kötü bir şovun ortasında kalan bir kadının etrafında dönüyor” diyen Carolin, “Ve sonra birden Magic Mike geliyor ve olaylar başlıyor,” diye eklemişti. “Yeni filmde çok güçlü, hatta Mike’dan daha bile etkileyici, bir kadın karakter izleyeceğiz” diyen Tatum, “Asla geleneksel bir aşk hikayesi yapmadık ve bu da geleneksel bir aşk hikayesi olmayacak,” diye eklemişti.

Sonraki aylarda New York Times’a verdiği bir röportajda filmi “tersten bir ‘Pretty Woman’ hikayesi” olarak tanımlayan Tatum, ‘Magic Mike’ hayranlarının aklında soru işareti yaratmıştı. O zaman yeni filmde Tatum’u Julia Roberts, Hayek’i ise de Richard Gere olarak mı göreceğiz? Bu kesinlikle izlemeye değer!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen