Paz. May 5th, 2024

Modanın en büyük anlarının çoğu en sevdiğimiz ünlülerden gelir. İster kırmızı halı görünümleri, ister sokak stili kıyafetleri olsun, ünlülerin modasının eşsiz olduğunu kabul ediyoruz. Her sene stiliyle parlayan yıldızlarını merakla takip ediyoruz. Bu sene başlarken, Lina Lipa, Julia Fox, Maude Apatow ve daha fazlası stilleri ile radarımıza girmeyi başardı.

2022’de takip etmeniz gereken stil yıldızları…

1
RAINEY QUALLEY

Rainsford sahne adıyla tanınan Rainey Qualley, hem yetenekli hem de şık bir oyuncu ve şarkıcı… Givenchy ve Chanel gibi favori markalarımızdan bazılarının giysileriyle görülen Qualley, giydiği her kıyafette harika görünüyor. 2022’de bir stil ikonu olarak Qualley’e bakmadan duramıyoruz.


2

MADELYN CLINE

Outer Banks’teki çıkışından bu yana sosyal medya, Madelyn Cline’a kafayı taktı ve onları kim suçlayabilir? Kesinlikle muhteşem olmasının yanı sıra, Cline ayrıca kıskanılacak bir moda anlayışına sahip. Mimi Cuttrel tarafından tasarlanan görünümleri, göz alıcı ve zariften klasik ve giyilebilirliğe kadar uzanıyor. İster kırmızı halı görünümü, ister arkadaşlarıyle takılmak için giydiği gündelik kıyafetler olsun, giydiği her şeyi satın almak istiyoruz!

3
MAUDE APATOW

Maude Apatow, Lexi Howard karakteriyle, kısa sürede hit dizi Euphoria’da hayranların favorisi haline geldi. Apatow, YSL’den Versace’ye tasarımcıları giydi ve biz de onu hayranlıkla izledik. Apatow’un stili, şık ve cesurun bir araya getirilmiş hali… Işıltılı YSL elbisesi, havalı siyah Versace görünümü, tüylü pembe elbisesi ile kombinlediği deri eldivenleri ve daha fazlası ile stilinde dikkat çekmeyi başardı.

4
RINA LIPA

Pek çok kişi pop yıldızı Dua Lipa’nın muhteşem stiline hayran kalır ama model ablası Rina Lipa’yı da göz ardı edemeyiz. Lipa, kırmızı bir tütü giymekten, Richard Quinn fiyonklu elbisesiyle zarif görünmeye kadar; bir stil ikonu olduğunu kanıtladı. Sonraki görünümlerini merakla bekliyoruz!

5
RINA SAWAYAMA

Şarkıcı-söz yazarı ve aktris Rina Sawayama’nın Celia Arias tarafından tasarlanan stili eksantrik, cesur ve cüretkar… Instagram’da gösterişli birçok kıyafeti sergiliyor. İngiliz Moda Ödülleri’ndeki özel eldivenli çiçekli Richard Quinn elbisesi, Encore turnesindeki baştan aşağı trendleri yansıtan stilini ve daha fazlasını incelediğinizde bize hak vereceksiniz. Parlak renkleri, ışıltılı takıları ve her zaman şık konser görünümleri ile Sawayama’nın 2022’de stil yıldızı olacağına kesinlikle inanıyoruz.

6
JULIA FOX

Kanye West ile ilişkisinden beri, Julia Fox her yerdeydi. Kanye West ile ayrılsa da adından söz ettirmeye daha da fazla devam edecek gibi duruyor. Fox, yürüdüğü Laquan Smith’in Sonbahar-Kış 2022 defilesinde en çok konuşulan kişi oldu. West olmadan da başarının merdivenlerini tırmanacağını kanıtladı. Cesur kırmızı halı görünümünden, Paris Moda Haftası sırasında West ile yaptığı çift kıyafetlerini düşününce; gardırobunun içine bir göz atmayı dilemeden edemiyoruz. Fox’un cesur, göz alıcı ve eksantrik tarzı ile 2022’de bize sunacağı görünümleri için sabırsızlanıyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen