Paz. May 5th, 2024

İster arkadaşlarınızla bir araya gelin, ister bir partnerinizle kutlama yapın ya da biraz yalnız zamanın tadını çıkarın… Sevgililer Günü sadece kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için değil, aynı zamanda oldukça muhteşem makyaj görünümleri yaratmak için de mükemmel bir gün! Nemli dikkat çeken bir ciltten koyu kırmızı dudaklara ve hatta pembe göz farına kadar, makyajınızın etki yaratmasının pek çok yolu vardır. Sevgililer Günü’ne uygun, anında âşık olacağınız çarpıcı bir makyaj listesi hazırladık.

Sevgililer Günü’nde deneyebileceğiniz en iyi 15 güzellik görünümünü seçtik.

1
SOFİSTİKE GÜZELLİK

Klasikten vazgeçmeyenler için… Cesur bir kırmızı dudak ve göz kalemi ile Sevgililer Günü için en güçlü görünümü yaratın. Kırmızı ruj bitişi, ince bir çizgi ve fırçalanmış kaşlarla eşleştirildiğinde inanılmaz görünüyor.
Fotoğraf: @ameliezilber

ESTEE LAUDER
Pure Color Envy Likit Ruj
390 TL
esteelauder.com.tr

2
ETKİLEYİCİ PEMBE GÖLGE

Sıcak pembe gölge ile dinamik bir Sevgililer Günü makyajı yaratın. Daha fazlasını söylememize gerek var mı? Görünüm kendisi için konuşur ve parlak dudaklar ve doğal cilt ile iyi bir şekilde eşleşir.
Fotoğraf: @carladysonmakeup

REVOLUTION
179,90 TL
I Heart Revolution Tasty Peach Far Paleti
watsons.com.tr

3
ŞENLİK ZAMANI

Renkleri ve dokuları karıştırın. Kırmızı renkteki cesur dudaklar ve pembe parıldayan göz kapakları çok fazla çekicilik sağlar. Kuyruklu bir eyeliner, ideal bir görünüm için orta yolu bulur.
Fotoğraf: @katiejanehughes

DIOR
Rouge Dior Extra Matte Velvet 999
655 TL
beymen.com

4
ZİRVE ÇİZGİSİ

Koyu kırmızı bir tonda temiz ve keskin kenarlara sahip bir eyeliner kesinlikle ihtişam sürecinizi hızlandıracaktır. Bu yıl Sevgililer Günü makyajıyla istediğiniz kadar yaratıcı olun; kesinlikle kural yok.

INGLOT
Jel Eyeliner
200 TL
inglottr.com

5
ROMANTİZM PEMBESİ

Aynı renk ailesinden daha incelikli bir göz farı ile parlak fuşya dudakları öne çıkaran bu inanılmaz görünümde romantizm canlanıyor ve gelişiyor. Ne kadar cesur olursa o kadar iyi!
Fotoğraf: Elsa Hosk
@patrickta

MAC
Rethink Pink Amplified Lipstick Lovers Only
199TL
maccosmetics.com.tr

6
KLASİK VE İDDİALI

Dumanlı bir göz ve kırmızı dudaklar, biraz gösteriş isteyen Sevgililer Günü makyajı için mükemmel olabilir. Gölge tonlu göz kapaklarını, kalın göz kalemi ile süslemek ve kırmızı ruj eklemek güzellik görünümünüzü kusursuzlaştırıyor.

Fotoğraf: Jessica Chastain

YVES SAINT LAURENT
Dudak Şekillendirici Kalem
260 TL
boyner.com.tr

7
PASTEL RÜYA

Pastel pembe gölgeyi kapaklara cömertçe sürün ve son dokunuş için dudaklara parlak bir dokunuş ekleyin.
Fotoğraf: @tobimakeup

BOBBI BROWN
Cobblestone Lane Eye Shadow Palette
650 TL
bobbibrown.com.tr

8
DAHA DA ŞAŞIRTIN
Bu Sevgililer Günü’nde parlak turuncumsu bir dudakla şaşırtın ve övgülerin gelişini izleyin. Ayrıntılı göz kalemi ve belirgin kaşlarla bu görünümle ilgili her şey mükemmel!
Fotoğraf: Zendaya

FENTY BEAUTY
Mattemoiselle Lipstick
Dolgun Dudaklar İçin Mat Ruj
299 TL
sephora.com.tr

9
BORDO

Kırmızı rujun yerine daha cool bir şey arıyorsanız bordo ruju tercih edin. Sevgililer Günü’ne biraz asilik katmak mı? Neden olmasın?
Fotoğraf: @kaleteter

NARS
Claudette Mat Audacious Lipstick
475 TL
beymen.com

10
İHTİŞAMLI DOĞAL

Bu makyaj görünümü, yumuşak cazibeye modern bir bakış… Bir miktar sıvı astar içeren doğal cilt, doğru ifadeyi yapmak için Sevgililer Günü için makyajınızın aşırıya kaçması gerekmediğini kanıtlar. Belirgin kaşlar ve dudak parlatıcısı, eyeliner’ı mükemmel bir şekilde tamamlayarak tüm görünümü bir araya getirir.
Fotoğraf: Lily James
@charlottetilbury

CLINIQUE
Even Better Clinical Serum Fondöten SPF 20
475 TL
clinique.com.tr

11
ÖZEL GÜNÜN RENGİ

Kırmızı tonlardaki göz kapakları iddialı gibi görünüyor olabilir ama Sevgililer Günü’nün hissini çok iyi yansıtıyor. Bu özel günün (kırmızı gülleri düşünün) klasik rengi olsa da, astar üzerindeki bu modern büküm, gölgenin nasıl en iyi şekilde giyilebilir olduğunu gösterir.
Fotoğraf: @carladysonmakeup

FLORMAR
Sedefli Bitişe Sahip Göz Farı
39,99 TL
flormar.com.tr

12
İNCİNİN ROMANTİZMİ

Farklılaşmayı seviyorsanız, inci detaylı bu göz makyajı görünümü tam da size göre! Ayrıca incinin romantizmi hakkında konuşmaya bile gerek yok diye düşünüyoruz.
Fotoğraf: Ella Hunt
@carolinadali

BİMBAMBOM
Yarım İnci Boncuk Sticker
19,90 TL
hepsiburada.com

13
METALİK PARLAKLIK

Bize tüm metalik gölgeni göster! Koyu gölge, kapaklarda tüm doğru şekillerde parıldıyor ve ışık parıldayan bir güzellik görünümü için çarptığında ayrıntılar büyülüyor.
Fotoğraf: @iluvsarahii

SEPHORA COLLECTION
Pocket Palette Far Paleti
149 TL
sephora.com.tr

14
BÜYÜLEYİCİ GÖZLER

Kahverengi tonlarda göz şeklini vurgulayan gölge renkleri ve astar siluet oluşturun ve gözlerinizi patlatın. Hafif, dumanlı bir palet, karanlık veya karmaşık görünmek zorunda kalmadan anında çekicilik verir. Doğal ve dikkat çeken dudaklar dudaklar her zaman Sevgililer Günü için harika bir fikirdir. Bu görünümde olan her şeyi onaylıyoruz.
Fotoğraf: Diane Kruger
@hungvanngo

LANCOME
Hypnose Palette Beşli Far Paleti
620 TL
sevil.com.tr

15
ISLAK GÖZLER

Bu sefer en sevdiğiniz kırmızı rujunuza farklı bir göz makyajı görünümü eşlik etsin. Islak görünümlü göz kapaklı, romantizme çok uygun!
Fotoğraf: @leahdarcymakeup

SHISEIDO
Işıltılı Krem Far
179 TL
makyajtrendi.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen