Cum. May 17th, 2024

Ryan Reynolds, kısa bir süre önce kendisini eşi Blake Lively ile karşı karşıya buldu. Ama bu sefer, bir esprili bir sosyal medya paylaşımı yüzünden değil. ‘Jimmy Kimmel Live!’ programına katılan Reynolds, ‘Welcome to Wrexham’ rol arkadaşı Rob McElhenney ile birlikte bir yatırım yaptıklarını ve Blake Lively’nin bundan pek hoşlanmadığını anlattı.

McElhenney’e Instagram’dan yazarak arkadaş olduğunu söyleyen Reynolds, birlikte Wales’ın Wrexham AFC futbol takımından hisse aldıklarını belirtti. Bu kararını eşine söylemeyi atladığını anlatan Reynolds, “Bana bu çılgın fikirle geldiğini hatırlıyorum. Blake’i görüp, ‘Kötü bir haberim var ve çok daha kötü bir haberim var. Kötü haber yine birine Instagram mesajlarından yazdım. Çok daha kötü haber Galler’deki beşinci lig ulusal futbol takımlarından birinin yarısını satın almış olabilirim,’ dedim” dedi. Reynolds’un bu söyledikleri karşısında Blake Lively de “Gerçekten hiç iyi değil” diye sitem etmiş. “Bunu hala atlatmaya çalışıyoruz” diye espri yapan Reynolds, yine de kararından pişman olmadığını ve McElhenney’nin “en iyi iş ortağı” olduğunun altını çizdi.

Reynolds aynı zamanda Wrexham AFC’yi satın aldıktan sonra, bu ay galası yapılacak olan ‘Wrexham’a Hoş Geldiniz’ adlı tutku projeleri hakkında bir belgesel dizisi oluşturmaya karar verdiklerini söyledi. Belgesel serisi Reynolds ve McElhenney’nin zorlu bir futbol takımını sahiplenme çabalarını takip edecek. Yaptıkları ortak açıklamada, “Wrexham AFC’nin uzun ve hikayeli tarihinin en son yöneticileri olmak ikimiz için de çok özel” diyen Reynolds ve McElhenney, “Futbolcular, personel, taraftarlar ve yerel toplulukla birlikte, olumlu bir fark yaratırken, Wrexham’daki daha geniş bir topluluğa, artan seyirci önünde ve iyileştirilmiş bir stadyumda takımı büyütme ve EFL’e geri döndürme hedefimizin peşinden gidebiliriz” diye eklediler.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen