Per. May 2nd, 2024

Kylie Jenner, ailesinin lüks doğum günü tatili geleneğini sürdürdü. 25. yaş günü için kız kardeşleri ile bir tatile giden Jenner, eğlenceli anları Instagram hesabından paylaştı. Kim Kardashian da en küçük kız kardeşinin 25. yaşını Instagram’dan bir fotoğraf serisi ile kutladı. Doğum günü için transparan, ışıltılı bir elbise giyen Jenner, bulundukları tekneden havai fişek gösterilerini izledi.

@kyliejenner

its my birthdayyyyyy 💕🦋🦋

♬ original sound – Kylie Jenner

En yakın kız arkadaşları, annesi Kris Jenner ve ablaları Kim Kardashian ve Kendall Jenner ile samimi bir tatile giden Jenner, kızı Stormi’yi de yanında götürdü. Böylesine özel bir anı kızı ile birlikte kutladığı için çok mutlu olduğu söylenen Jenner, doğum gününü havuzda ve sahilde kız kıza bir tatilde geçirdi.

“Doğum günün kutlu olsun parti kızı,” diyerek Kylie’nin doğum gününü kutlayan Kim Kardashian, “Her sene beni zekanlar, sevdiklerine olan korumacılığınla ve cömert kalbinle beni şaşırtıyorsun. Çok özelsin ve teksin. Sevginde o kadar çok aşk ve mutluluk var ki, bunun için sonsuza kadar dua ediyorum. Doğum günün kutlu olsun @kyliejenner seni çok seviyorum!!! Sonsuza dek!!!” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen