Cts. Nis 27th, 2024

Her geçen ay, bir Hollywood ünlüsü tarafından yaratılan yeni bir güzellik markası daha geliyor. Ünlülerin daha önce güzellik aşkından hiç bahsetmediği, makyaj veya cilt bakım markalarının yarattığı sonsuz bir geçit töreni var gibi görünüyor. Ve bu sefer Scarlett Johansson saflara katılıyor.

Johansson, kozmetik markaları olan oldukça uzun bir yıldız listesine katılıyor. Rihanna, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow ve Jennifer Lopez’in zaten temiz içerik, sadelik, erişilebilirlik ve kapsayıcılık üzerine vurgu yapma eğiliminde olan kendi güzellik çizgileri var. Ancak kalabalık pazar, Johansson’ı cilt bakımı alanına girmekten alıkoymuyor. Johansson, ünlü güzellik markası kurucuları listesine kişisel deneyimlerinden yola çıkarak oluşturulmuş temiz bir cilt bakım markasıyla katılıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında iki kez Oscar adayı olan sanatçı, güzellik pazarına kendi çizgisiyle gireceğini duyurdu. Salı günü, 37 yaşındaki oyuncu, bir Instagram hesabı ve markası The Outset’e kısa bir bakış sunan bir web sitesi açtı. Güzellik markasının Instagram hesabı, gönderilerle izleyicilerine Johansson’ın neden sektöre girmeye karar verdiğini anlatıyor. “Kariyerim boyunca birçok lüks markanın yüzü oldum ve tüm bu deneyimler gerçekten harikaydı” diye yazdı. “Sanırım her zaman bu kampanyalarda bir tür karakter oynadığımı hissettim ve geliştikçe bana uygun bir marka yaratmak ve temsil etmek istedim.”

Johansson, heyecan verici duyuru hakkında konuştu ve kısaca çalışmalarda neler olduğunu açıkladı. “Temiz, temel cilt bakımını yükseltmek için bu markayı yarattım” dedi. “Bu, cildinin en az çabayla en iyi şekilde görünmesini isteyen herkes için bir marka olacak.”

Johansson, daha önce L’Oréal Paris ve Dolce & Gabbana’nın “The One” parfüm koleksiyonunun yüzü oldu; yani güzellik endüstrisinde yeni olmaktan çok uzak. Ancak bu sefer Johansson, bir markanın elçisi olmaktan çok, bir markanın kurucu ortağı ve başkanı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Basın açıklamasında, “Birkaç yıl önce, benim için gerçek bir şey yaratma hedefiyle güzellik anlaşmalarımdan bir adım geri çekildim” dedi. Başlangıçta duyuru, şirketin her yönüyle yakından ilgilenebilmesini sağlamak için markayı bağımsız olarak işleteceğini belirtti. Ancak o zamandan beri Kate Foster ile birlikte kurucu ortak olarak rolünü açıkladı.

Yeni şirketin başkanlığını Johansson yürütecek ve kurucu ortak, Kate Foster CEO olacak. Foster daha önce ağız ürün önerilerine odaklanan dijital bir site olan SwearBy’nin kurucusu ve CEO’suydu. Özel bir basın açıklamasına göre marka, Tracee Ellis Ross’un Pattern Beauty’nin de arkasında olan Najafi Şirketleri tarafından destekleniyor.


The Outset’te hangi ürünler var?

Johansson’ın The Outset önizlemesi #TheStartOfYou hashtag’ini kullanarak çevre dostu ve bitki bazlı içeriklere odaklanan bir ürün serisi öneriyor.

Şu anda, nereden satın alınabileceği veya koleksiyona hangi ürünlerin dâhil edileceği dahil olmak üzere yeni girişim hakkında fazla bir şey bilinmiyor. Ancak bildiğimiz şey, ürün yelpazesinin Johansson’un sivilceler, kuruluk ve “makyaj koltuğunda ve kamera önünde geçirilen uzun saatler ile gelen genel rahatsızlıklar” ile ilgili kişisel deneyimi üzerine inşa edildiği. Rakiplerinden nasıl farklı olacağını bekleyip göreceğiz.

Ne zaman çıkacak?
1 Mart 2022’de, muhtemelen The Outset’in web sitesinde piyasaya sürülecek. Sürüm ne olursa olsun, daha sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

The Outset ciddi bir iş girişimi olsa da, Johansson’ın kocası Saturday Night Live yıldızı Colin Jost, yeni Instagram hesabının yorumlarında espriler yapmaktan kendini alamadı: “Sizinle iletişim kurmanın en iyi yolu bu mu?” Jost, bir Johansson portresi istedi. “Part of a Face” adında benzer bir markayı başlatıyorum ve bu fotoğrafı kullanmayı çok isterim. Teşekkürler.”

Son zamanlarda, Johansson için de kamera önünde işler sürprizli bir hal almaya başladı. David Yurman’ın ilk ünlü elçilerinden biri oldu ve yakında ilk Wes Anderson filminde oynayarak Marvel’i geçmişine taşıyacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen