Cts. Nis 27th, 2024

Meghan Markle ve Prens Harry, Kadın Tarihi Ayı’nı büyük bir şekilde kutluyor. Archewell vakıfları ile cinsiyet eşitliği mücadelesine katkıda bulunan organizasyonlara bağışta bulunacaklarını duyuran Sussex Dükü ve Düşesi, “Kadın Tarihi Ayı’na girerken ve önümüzdeki hafta Uluslararası Kadınlar Günü’nden önce, Archewell Vakfı toplumsal cinsiyet eşitliğini ilerletmek, kadınları ve aileleri güçlendiren politikalar oluşturmak, kadınlar için anlamlı medya temsili sağlamak için çalışan önde gelen kuruluşlara yardımlar ve kadınlara iş bulmaları için bir araç ve destek ağı sağlayacaklarını duyuruyor” diyerek vakıf internet sitelerinden bir yazı paylaştılar.

Georgetown Üniversitesi Hukuk Merkezi’ndeki Yoksulluk ve Eşitsizlik Merkezi, Ulusal Kadın Hukuk Merkezi ve Smart Works’e bağışta bulunacak olan Sussex Çifti, açıklamalarında, ”Bu yatırımlar, Archewell Vakfı’nın yanı sıra Sussex Dükü ve Düşesi’nin ırk ve cinsiyet adaletini ilerletmek için benimsediği yaklaşımı temsil ediyor” yazdılar.

Kar amacı gütmeyen, kadınlara iş bulmalarında yardımcı olan bir İngiliz yardım kuruluşu olan Smart Works, Twitter üzerinden, ”Kadınların Tarihi Ayının ilk gününde, Archewell Vakfı’nın Smart Works’ü İngiltere’deki kadın işsizliği üzerine önemli bir araştırma projesinin gerçekleştirilmesine yardımcı olmak için destekleyeceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz” yazdılar.

Prens Harry ile kraliyet ünvanlarından vazgeçmeden önce 2019’da Smart Works vakfının patronu olan Meghan Markle, kurumu desteklemeye devam ediyor. “Smart Works’ün misyonuna ve sürekli büyümeye olan sarsılmaz destekleri için Sussex Düşesi Meghan ve Archewell Vakfı’na minnettarız,” diyen Smart Works CEO’su Kate Stephens, “İster yüz yüze ister uzaktan, kadınlara hayatlarının böylesine kritik bir anında kendilerini güvende hissetmeleri için ihtiyaç duydukları araçları sağlamaya kendimizi adadık ve üstlendiğimiz araştırma, karşılaştıkları zorluklara ışık tutacak” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen