Cts. May 11th, 2024

Viola Davis, Michelle Pfeiffer ve Gillian Anderson gibi isimleri bir araya getiren ‘The First Lady’ dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Amerika Birleşik Devletleri’nin geçmişteki First Lady’lerinin kişisel ve politik yaşamlarına ışık tutması beklenen ‘The First Lady’ dizisi şimdiden beklentiyi yükseltmiş durumda. Dünyayı değiştiren kararların sahne arkasında yer alan First Lady’ler arasında Betty Ford’u Michelle Pfeiffer, Eleanor Roosevelt’i Gillian Anderson ve Michelle Obama’yı da Viola Davis canlandıracak.

Daha önce de yaşamı ile birçok programa konu olan Michelle Obama, 2016’daki ‘Southside with You’ filminde Tika Sumpter tarafından canlandırılmıştı. Film ve dizi sektörüne uzak olmayan Michelle Obama, eşi Barack Obama ile birlikte Netflix’le uzun dönemli bir anlaşma yapmıştı.

Sınırlı serinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanırken, dizinin ilk görüntülerinde Anderson, Davis ve Pfeiffer’ı karakterlerine bürünmüş olarak gördük. Beyaz Saray’ın perde arkasındaki olayları anlatacak olan serinin ilk fragmanında First Lady’lerin aileleri, çalışma arkadaşları ve eşleri ile yaşadıkları karmaşık diyalogları gördük.

Bir sahnede, “First Lady’nin çok özel bir kadın olması gerekiyor” dediği duyulan Ford, “Beni dışarı atabilirler ama kimse beni olmadığım biri yapamaz” diye ekliyor. Bir yandan ise Michelle Obama olarak gördüğümüz Davis’in ise Barack Obama’ya “Dört sene içinde geri dönüp baktığımda, ‘bu evde ne hale geldim?’ demek istemiyorum” dediği görülüyor. Birkaç dakikada bile tartışmaları ve kompleks ilişkileri açıkça gördüğümüz fragman, biyografik serinin nasıl olacağının ipuçlarını veriyor!

‘The First Lady’ 17 Nisan’da Showtime üzerinden vizyona girecek…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen