Cts. Nis 27th, 2024

CHLOE GRACE MORETZ

‘Mother/Android’ serisinin Los Angeles gösterimine katılan Chloe Grace Moretz, Louis Vuitton’un İlkbahar- Yaz 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

RITA ORA

‘Being The Ricardos’ filminin Sydney prömiyerine katılan Rita Ora, Miu Miu’dan taşlı bir elbise giydi.

PRIYANKA CHOPRA

Yeni ‘Matrix’ filminin New York tanırım günlerine katılan Priyanka Chopra, Prabal Gurung’un İlkbahar- Yaz 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

LILY COLLINS

‘Emily In Paris’ serisinin Los Angeles’taki ikinci sezon gösterimine katılan Lily Collins, Valentino’nun Sonbahar Kış 2021 Couture koleksiyonundan desenli bir elbise giydi.

PENELOPE CRUZ

Jimmy Fallon’un ‘The Tonight Show’ programına katılan Penelope Cruz, Chanel’in İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonundan sarı bir etekli takım giydi.

MANDY MOORE

‘This Is Us’ serisinin Los Angeles’taki 6. Sezon gösterimine katılan Mandy Moore, Dundas’ın Pre-Fall 2021 koleksiyonundan vahşi desenli bir elbise giydi.

ANNE HATHAWAY

2021 MoMa Film Benefit Gala etkinliğine katılan Anne Hathaway, Chanel’in Resort 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

ARIANA GRANDE

Süper yüksek platform trendine uyum sağlayan Ariana Grande, David Koma’dan tek omuzlu elbisesini Casadei’den platform topuklu ayakkabılar ile eşleştirdi.

ALICIA KEYS

‘The Today Show’ için sahne alan Alicia Keys, Chloe’nin Sonbahar- Kış 2021 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

REESE WITHERSPOON

‘Sing 2’ filminin Los Angeles prömiyerine katılan Reese Witherspoon, Carolina Herrera’nın İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonundan pötikareli ve payetli bir elbise giydi.

JENNIFER LOPEZ

‘The Tender Bar’ filminin Los Angeles prömiyerine katılan Jennifer Lopez, Elie Saab’ın Sonbahar Kış 2021 Couture koleksiyonundan bir elbise giydi.

ZENDAYA

Sevgilisi Tom Holland ile ‘Spider-Man: No Way Home’ filminin Los Angeles prömiyerine katılan Zendaya, Valentino’dan özel dikim bir elbise giydi.

NICOLE KIDMAN

‘Being The Ricardos’ filminin Sydney prömiyerine katılan Nicole Kidman, Etro’dan payetli bir elbise giydi.

SCARLETT JOHANSSON

‘Sing 2’ filminin Los Angeles prömiyerine katılan Scarlett Johansson, Markarian’dan desenli bir mini elbise giydi.

BELLA HADID

Pembeler içerisinde bir paylaşım yapan Bella Hadid, Emporio Armani’den kadife bir ceketini Les Bernard’dan vintage kalp motifli küpeleri ile tamamladı.

IRINA SHAYK

Tatilin başladığını duyuran Irina Shayk, Hugo Boss’tan ipek bir takım giydi.

BILLIE EILISH

‘Saturday Night Live’ programında sunucu olan Billie Eilish, Simone Rocha’dan bir elbise giydi.

ELSA HOSK

Soğuk havalara tarz bir şekilde hazır olan Elsa Hosk, Jacquemus ceketini Splits59 taytı, The Attico botları, Max Mara güneş gözlüğü ve Celine çantası ile tamamladı.

KIM KARDASHIAN

Avukat olmaya bir adım daha yaklaştığını ve sınavları geçtiğini duyuran Kim Kardashian, kutlamayı Balenciaga kıyafeti ile yaptı.

HAILEY BIEBER

Eşi Justin Bieber ile Londra tatilinde olan Hailey Bieber, Balenciaga paltosunu Bottega Veneta atkısı ve Nike Dunks LX Toasty sneakerları ile tamamladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen