Pts. May 13th, 2024

KATY PERRY

‘Saturday Night Live’ programına katılan Katy Perry, Mugler’in Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

TRACEE ELLIS ROSS

‘Hot Ones’ adlı YouTube programına katılan Tracee Ellis Ross, Balenciaga’nın Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonundan yırtık jeanli bir stil tercih etti.

ALICIA KEYS

Aynalar arasında bir fotoğraf serisi paylaşan Alicia Keys, AZ Factory’den sarı bir elbise giydi.

KATE HUDSON

‘The Late Show with Stephen Colbert’ programına katılan Kate Hudson, Saint Laurent’ten çiçekli bir elbise giydi.

SYDNEY SWEENEY

James Corden’ın ‘The Late Late Show’ programına konuk olan Sydney Sweeney, Christian Siriano’nun Pre-Fall 2022 koleksiyonundan bir elbise giydi.

CHIARA FERRAGNI

Paris’ten bir fotoğraf serisi paylaşan Chiara Ferragni, Balmain’in İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonundan bir stil tercih etti.

KATE BOSWORTH

2021 Creative Coalition’ın Spotlight Initiative Ödüllerine katılan Kate Bosworth, Dolce & Gabbana’dan yeşil bir elbise giydi.

LILY JAMES

‘Pam & Tommy’ filminin prömiyerine katılan Lily James, Atelier Versace’nin Sonbahar Kış 2021 Couture koleksiyonundan bir stil giydi.

TIFFANY HADDISH

Jimmy Fallon’ın ‘The Tonight Show’ programına katılan Tiffany Haddish, Oscar de la Renta’nın Resort 2022’den mavi tulumunu Kat Maconie ayakkabıları ile tamamladı.

ASHLEY PARK

‘Jimmy Kimmel Live’ programına katılan Ashley Park, Versace’nin Pre-Fall 2022 koleksiyonundan desenli bir takım giydi.

JULIANNE MOORE

‘Spencer’ filminin New York gösterimine katılan Julianne Moore, Sleeper’dan pijama takımını Anita Ko mücevherleri ile eşleştirdi.

GABRIELLE UNION

90’lı yıllardan bir gençlik filminde gibi hissettiğini söyleyen Gabrielle Union, Christopher Esber’den cut-out detaylı bir elbise giydi.

KENDALL JENNER

Fit vücudunu sergileyen Kendall Jenner, Alo Yoga’dan bir takım giydi.

ELSA HOSK

Sonbahar renklerini kış aylarına taşıyan Elsa Hosk, The Frankie Shop’tan oversize paltosunu Balenciaga sweatshirt, Celine botları ve Hermes çanta ile tamamladı.

JENNIFER LOPEZ

“Ekoseli kızlar kulübü,” diyerek bir fotoğraf paylaşan Jennifer Lopez, Roberto Zavallı’den bir stil tercih etti.

MEGAN FOX

‘Euphoria’ dizisi ilhamlı bir makyaj ile stil fotoğrafı paylaşan Megan Fox, Dion Lee takımını Amina Muaddi çanta ve ayakkabı ile tamamladı.

HAILEY BIEBER

Tatil kaçamağından fotoğraflar paylaşan Hailey Bieber, Tropik OfC’dan bir bikini takımını Jacquemus çanta, Balenciaga küpe ve Jacquie Aiche vücut zinciri ile tamamladı.

MINDY KALING

Baştan aşağı vahşi desen tarzını bir seviye üste çıkaran Mindy Kaling, Dolce & Gabbana’dan leopar desenli bir stil tercih etti.

KATE BECKINSALE

Saçından kıyafetine kadar vintage bir enerji yayan Kate Beckinsale, Moschino takımını Valentino ayakkabıları ile tamamladı.

LADY GAGA

‘Jimmy Kimmel Live’ programına konuk olan Lady Gaga, Christian Siriano’dan düşük omuzlu ve tül detaylı siyah bir mini elbise giydi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen