Paz. Nis 28th, 2024

Yılbaşına sayılı günler kala, kıyafet seçimi evresinde hepimizin aklında “Acaba buna nasıl bir makyaj gider?” sorusu var. Bir makyajın en çarpıcı vuruş noktası dudaklarda bitiyor. Pandemi sürecinin getirdiği maske takma zorunluluğundan hala kurtulamamış olsak da, rujlar maske altındaki gizli varlığını sürdürüyor. Özellikle yeni seneye adım atmamıza 1 hafta varken, rujların dudaklarda kattığı görünürlüğü özlediğimiz günlere geri dönüyoruz. Arkadaşlarınızla yediğiniz ev yemeğinde sadece siz değil, çevrenizdekilerde tercih ettiğiniz renk tonuna hayran kalacak. Rengin dudaklarınızda özgürlüğünü ilan ettiği taze renk paletinin binbir ismi, yeni yıla yakışan tonlarıyla kendinden söz ettirmeye geliyor. Doğallıktan yana olanların tercihi nude’lardan, vazgeçemediğimiz kırmızıya kadar favorimiz olan rujları sizin için bir araya getirdik.

Varla Yok Arası Nude

Yoğun bir göz makyajın ardından, dudaklarda ilgi odağı olmayı istemediğimiz zamanlarda kurtarıcımız nude rujlar oluyor. Transparanlığı ve dudaklarda bıraktığı varla yok hissiyatı ten renginizle bütünlük sağlayarak sizi doğal bir görünüme ulaştırıyor. Sıcaklığıyla makyajda natürel çizgiden ödün vermeyen nude’lar, dudağı olduğundan büyük göstermenin en etkili hilelerinden biri!

Instagram : @patrickta

Sephora Collection Lipstories

99.90 TL, sephora.com

NYX Suede Matte Lipstick

71.99 TL, nyxcosmetics.com

İddialı Kırmızı

Makyaj tutkunlarının favori rengi kırmızı, rujda tüm zamanların en ikonik tonu! Klasik, zamanı durduran ve her daim güzellik dozunu arttıran bu renk, çekiciliğiyle dudaklarda karşı konulamaz bir etki uyandırıyor. Makyajda korkmadan kendi gösterenlerin vazgeçilmezi ve yanından eksik etmediği tek ürün. Şarap kadar keskin, seksi ve cesur dudaklar için kırmızı, şehvetin sembolü!

Instagram : @chiaraferragni

Dior Rouge Dior No. 999

475 TL, dior.com

Lancome Absolu Rouge Drama Matte

540 TL, lancome.com

Şeffaf Pembe

Makyajınıza eşlik edecek ve dudaklarınıza hareket kazandırmayı amaçlayan bir renk arayışındaysanız şeffaf pembe tam size göre! Nude ve pembenin mükemmel uyumundan ortaya çıkan transparanlığı, rujunuza şeftali tonlarıyla sıcaklık ve enerji katıyor. Yaz günlerinin özlediğimiz “no make-up” ruhunu geri getiren pembeler, hem hafif bir makyaj hem de genç bir görünüm için birebir!

Instagram : @lucyhale

L’Oréal Paris Color Riche Shine

360 TL, lorealparis.com

Revolution Powder Matte Lipstick Teddy

43,75 TL watsons.com

Parlak ve Nemlendiren Lip Gloss

Dudaklarda ayna ışıltısından yola çıkarak hazırlanan, içeriğindeki pigmentleriyle sürüş kolaylığı getiren lip glosslar, nemlendirirken parlatan bir özelliği sahip. Nemli ve dolgun dudak sevenler içinse harika bir seçenek! Her ten rengine uygun tonuyla kalıcılığı ikiye katlayan parlatıcılarla gözlerimizi bu yılbaşında dudaklarınızın ışıltısıdan alayamacağız. Sıfır makyaj ve kristalli parlak bir dudak, değişmeyen güzelliğinize hoş bir dokunuş kazandıracak.

Instagram : @haileybieber

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss

299 TL, sephora.com

Fenty Beauty Gloss Bomp Dip

299 TL, fenty.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen