Paz. May 12th, 2024

Bu senenin ruh hali, eğlence, özgürlük ve anı yaşamakla ilgiliydi. Moda dünyasında tam da bunu destekleyen bir renk trend oldu: pembe! Şimdi ise güzellik dünyasında kendini gösteriyor. Evet, doğru okudunuz; pembe saçlar geri döndü!

Neon fuşya, parlak ya da pastel pembe ve aradaki her renk tonu… Bunlar sizin tarzınız değilse, tüm saçınızı pembeye boyamak zorunda değilsiniz. Pembe vurgular, ombré veya peekaboo; eğlenceli rengi, çok cesur olmadan görünümünüze dâhil etmenin harika yollarıdır.

Pembe saç rengi, size süper havalı bir güzellik silueti vermekle kalmıyor, psikologlar da bu renk saça sahip olmanın ruh halinizi etkileyebileceğini söylüyor. Pembe renk gösterilen insanlar fiziksel olarak daha rahat, daha az düşmanca ve daha az saldırgan olurlar. Zihinlerimiz ve bedenlerimiz yakından bağlantılıdır.

Pembe saç stilinizi elde etmek için ya kuaför salonunuzda bir randevu almanız ya da kendinize pembe saç boyası almanız gerekiyor. Saçınızı nasıl pembeye boyayacağınızı ve bakım ipuçlarını öğrenmek için okumaya devam edin.

SAÇINIZI PEMBEYE NASIL BOYARSINIZ?

Doğal veya başlangıç saç renginiz, saçınızı pembeye boyamanın ne kadar kolay olduğunu belirleyecektir. Saçları açık sarı bir tona kadar açıldığı sürece herkes pembeye dönebilir. Koyu saç tonlarında aynı renk yoğunluğunu elde edemezsiniz, bu nedenle elde etmeyi amaçladığınız görünüme de bağlıdır.

Adım 1: Saçınızı sarıya kadar açın
Başlamak için, henüz değilse saçınızı sarıya çevirmelisiniz. Bu bölümü kendi başınıza yürütmek zor olduğu için, bir salonda profesyonel ellerde yapmanızı öneririz. Bu bittiğinde, bir sonraki adıma hazırsınız.

Adım 2: Boyanızı seçin ve kutunun üzerindeki talimatları takip edin
Önce pembe tonunuzu seçin; açık allık pembesinden parlak yoğun pembeye kadar pek çok ton var. Hangi pembe saç boyasını satın aldığınıza bağlı olarak, ambalajın üzerinde saçınızı boyamak ve işlemek için talimatlar bulunmalıdır; bu talimatları çok dikkatli izleyin.

Adım 3: Renkli bir saç kremi ile bakım yapın
Pembe kırılgan bir ton olabilir, bu nedenle evde renkli bir saç kremi ile rengi canlı tuttuğunuzdan emin olun. Kullandığınız pembenin tonuna bağlı olarak farklı seçenekler olabilir.

PEMBE RENGİ KORUMAK İÇİN İPUÇLARI

Bu renk saç, bakım gerektirir. Dikkatle korumanız gereken bir saç rengi tonu, rengin taze tutulması için düzenli olarak kuaförünüze görünmesi gerekiyor.

Gölge hızla solabilir, ancak bazı ipuçlarını izleyerek bu süreyi uzatabilirsiniz. Saçınızı ne sıklıkta yıkadığınızı sınırlamaya çalışın ve her zaman renk koruyucu bir şampuan kullanın. Sıcak aletler hızlı bir renk solmasına katkıda bulunabileceğinden, bir ısı koruyucu kullanmak da önemlidir.

Biraz pembe saç ilhamına mı ihtiyacınız var? JLo, Lady Gaga, Dua Lipa gibi pek çok isim bu renk geçişini denedi. Kaydırmaya devam edin, ekran görüntüsü almaya hazır olun ve bu fotoğrafları kuaförünüze gönderin.

Gölgelerin son öğrencisi, saç rengini değiştirmeye hiç de yabancı olmayan Dua Lipa. Nisan ayında Grammy için tekrar sarışın olarak kısa bir süre kaldı. Ve kiraz kırmızısından portakal rengine kadar her şeyi denedi. Yine de, pembe saç evresi için Dua, Puma ile yaptığı yeni moda işbirliğine denk gelecek şekilde görünüşünü değiştirdi.

Megan Fox ve nişanlısı Machine Gun Kelly, yeni bir görünüm için uyumlu pembe saçlarla tamamlanan bir Barbie çift görünümüne karar verdiler.

Lizzo, yeni sıcak pembe katmanlı buklelerini Instagram’da sergiledi ve biz çok sevdik.

Geçen yılın sonlarında, JLo, şeker pembe dağınık dalgalarla karşımıza çıktı.

Kaia Gerber, saç ustası Guido Palau’nun sanal yardımıyla kendine punk-pembe saç uçları yaptı.

Lady Gaga, toz pembe saçlarını gösterdi.

Shakira, derin kırmızımsı bir pembe ile deney yaptı.

Daha fazla pembe saç ilhamı için foto galerimizi inceleyin.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen