Cts. Nis 27th, 2024

Catwoman’ın katılması gereken bir randevusu olduğunda, her zaman şık bir şekilde ortaya çıkar.

Bir çizgi romanın sayfalarında gezinen Selina Kyle gibi, Zoë Kravitz de Batman filminin basın turunda parlayarak geziniyor.

Matt Reeves’in filminde Selina Kyle yani namı diğer Catwoman rolünü üstlenecek olan aktrisin önümüzdeki ay Saturday Night Live’a ev sahipliği yapması planlanıyor. Anlaşılan o ki, o zamana kadar dünyayı dolaşacak, filmin tanıtımını yapacak ve inanılmaz şık görünecek.

Uzun zamandır beklediğimiz yeni Batman filmindeki Catwoman tasvirine nihayet önümüzdeki ay kavuşacağız. Ancak beklerken, Zoë basın turunda bize Selina Kyle’dan ilham alan birden fazla görünüm kazandırdı bile…

İlk durak… Pazartesi gecesi filmin gösterimi için Robert Pattinson’ın Kravitz’e katıldığı Paris. Bu vesileyle Kravitz, The Row 2022 sonbahar öncesinden siyah bir elbise giydi. Aktrisin elbisesi, omuzlarını saran bir tür yapılandırılmış pelerinle tamamlanıyordu. Kravitz ve stilisti Andrew Mukamal, The Row’un sadeleştirilmiş şık anlayışını kaygan bir topuz, temiz ve nemli bir yüzle kucakladı. Böylece aktrisin cazibesi minimum ve şıktı.

Ertesi gün, Kravitz film için bir fotoğraf çekimine katıldı. Kravitz ve Mukamal siyah renk paletine bağlı kaldılar. Instagram’da yayınlanan fotoğraflarda Kravitz, Anthony Vaccarello’nun Saint Laurent’inden siyah deri bir trençkotla Paris manzarasının keyfini çıkarıyor. Eyfel Kulesi’nin önündeki bu baştan çıkarıcı karanlık fotoğraf çekiminde Kravitz, Resort 2022 sunumundaki kemerli ceketi file bluz ile eşleştirdi. Görünümün file çorap, siyah parlak stiletto ayakkabı, yuvarlak güneş gözlüğü ve bebek örgülü kaygan bir topuzla tamamladı. Catwoman çağrışımlarının yanı sıra, kıyafetinde The Matrix’in belirgin bir havası vardı.

Zoë Kravitz, son olarak (şimdilik) göğüs cut-out detaylı elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Yıldız oyuncu, The Batman’in gösterimine katılırken Londra’ya döndü. Boyundan askılı ve göğüs altı kesiklere sahip, vücudu saran siyah bir Saint Laurent elbisesi giydi. Kravitz, bir çift siyah inci damla küpeler, iki yüzük ve siyah topuklu sandaletler ile idareli bir şekilde aksesuar kullandı.

Bu, dünya çapında birçok durağı olan uzun bir basın turunun sadece başlangıcı ancak Kravitz görünüşünün tonunu şimdiden belirlemiş görünüyor. Çok fazla siyah, çok fazla deri ve tahmin etmemiz gerekirse, muhtemelen en az bir kedi kıyafeti olacak.

Yıldızdan ve stilisti Andrew Mukamal’dan bundan sonra ne bekleyebiliriz? Bahislerimiz daha fazla Saint Laurent üzerine. Markanın güzellik elçisi olarak, kreatif direktör Anthony Vaccarello’nun hazır giyimine sadık ve onun çok yönlü parçalarını giyerek stil riskleri almaktan asla çekinmiyor.

Kravitz’in Catwoman görünümlerinin devamını merakla bekliyoruz. Öğrenmek için takipte kalın…

.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen