Cum. May 3rd, 2024

Her sene heyecanla beklenen, sadece yılbaşı dönemine özel sınırlı sayıdaki ikonik koleksiyonlarıyla farkını yeniden ortaya koyan Atelier Rebul; bereket, sağlık, mutluluk, aşk enerjisini sizinle ve sevdiklerinizle buluşturmaya hazır. En sevilen, en yeni ve sadece yeni yıla özel sunulan koleksiyonlarıyla 2023’e çiçekler ve mis kokularla ‘merhaba’ demeye hazırlanan marka bu heyecanına ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut ve Çiçek Sanatçısı Yunus Karma’nın özel dokunuşlarını kattı.


ÇİÇEKLER VE MİS KOKULARLA DOLU BİR YILBAŞI!

Çiçekler ve güzel kokularla dolu bir yılbaşı! Çiçek sanatçısı Yunus Karma’nın Atelier Rebul kokularından ilham alarak, yılbaşına özel tasarladığı çiçek heykelleri ile Atelier Rebul’ün yeni ve sınırlı sayıdaki ürünleri için yapılan çekimlerde yılbaşı ruhunun ışıltısı ve eğlencesi yansıtılıyor. Kokinalar, pamuklar, kış sıcaklığını yansıtan dallar ve amarant çiçekleriyle yaratılan eserler Atelier Rebul’ün koku uzmanlığını sunduğu birbirinden özel ürünler ile bir araya gelerek çiçekler ve kokuların ahenk içerisindeki dansını gösteriyor. Yunus Karma bu benzersiz birlikteliği şu sözlerle anlatıyor: “Atelier Rebul’ün olağanüstü kokuları çiçek heykelleri hazırlarken çok ilham verici oldu. Ormandan topladığım ağaç kökleri ile oluşturduğum heykel formlardan yola çıkarak, yeni yıl ağaçlarını Atelier Rebul’ün ikonik kokuları ile yeniden yorumladım.”

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un kameranın arkasında yer aldığı yeni yıl temalı çekimlerde Atelier Rebul’deki yeni yıl heyecanı tam anlamıyla hissettiriliyor. Atelier Rebul’e özel yılbaşı için tasarlanan bu çiçek heykellerini yılbaşı döneminde seçili mağazalarda görülebilecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen