Sal. Haz 11th, 2024

Balayı villası kiralama, yurtiçinde yapılabilecek balayı tatillerinde, son yılların en popüler seçeneklerinden birisi olmuştur. Bunun nedeni, çiftlere çok özel bir tatil deneyimi ile beraber rahatlatıcı bir balayı tatili deneyimi sunmasıdır. Balayı villaları, çiftler için yoğun evlilik koşturmacası sonrasında bu yorgunluklarını atabilecekleri, birbirlerine bol bol vakit ayırabilecekleri romantizmin doruklarında bir tatil keyfi sunar. Çiftlerin evlerindeymiş gibi hissetmelerine ve dolayısı ile çok daha rahat hissetmelerine olanak tanır.

Balayı villası olarak dizayn edilen villalar genellikle etraftan görünmeyen şekilde ayarlanmış manzaralı özel yüzme havuzları ve havuz terasları ve jakuzi bulunmaktadır. Çiftler için ayrıca hamam, sauna, ısıtmalı yüzme havuzu gibi seçeneklerde düşünülmüştür. Bu seçeneklerin fazla olması, çiftlerin tatil boyunca daha fazla zaman geçirebilecekleri ve daha fazla aktivite yaparak birbirlerini daha da tanıyabilecekleri anlamına gelir. Bütçenize göre birçok balayı villa seçeneği mevcuttur. Bu villalarda dilediğiniz gibi bir balayı tatili yapabilir, bu özel tatilinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

Balayı villası içinde mutfak ekipmanları olduğu için yemek saatlerinde bile dışarı çıkmanız gerekmez. Kendi yemeğinizi kendiniz yapabilirsiniz. Ayrıca giriş öncesi eşinize özel sürprizler de yapabilirsiniz. Özel organizasyon talebiniz ile oda süsleme, şampanya, meyve sepeti gibi küçük sürprizler ile eşinizi şaşırtabilir, tatilinizin başlangıcında güzel bir anıya sahip olabilirsiniz.

Balayı villası kiralarken şunlara dikkat etmeniz gerekir. Villa özelliklerinin yanı sıra mevsim, iklim ve bölge seçimi de çok önemlidir. Özellikle sonbahar ya da kış dönemlerinde ısıtmalı yüzme havuzu ile iklimsel şartların keyfinizi bozmasına izin vermeden tatilinizi yapabilirsiniz. Isıtmalı bu havuzlar sayesinde soğuk dönemlerde de tatilinizden keyif alabilirsiniz. Bölge olarak iklimin sıcak olduğu güney bölgeleri her dönem en güzel seçim olacaktır. Mesafe uzak gelse de şunu bilin ki ; güzel bir hava sizleri karşılayacaktır. Balayı için en popüler bölgeler, Kalkan, Fethiye bölgeleridir. Bu bölgelerde balayı çiftleri için dizayn edilmiş yüzlerce balayı villası seçeneği mevcuttur.

Balayı villası kiralarken kötü sürprizler ile karşılaşmamak için mutlaka TURSAB üyesi bir güvenilir bir villa kiralama acenta vasıtası ile kiralama yaparak kendinizi mutlaka garantiye alın… 13 yıllık geçmişi ile kiralık villa ve villa kiralama konusunda en güvenilir villa kiralama sitelerinden biri olan “Kiralık Villada Tatil” (www.kiralikvilladatatil.com) sizlere her konuda yardımcı olacaktır.


BU BİR REKLAMDIR

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen