Sal. May 7th, 2024

Netflix’in “İyilik ve Kötülük Okulu (The School for Good and Evil)” filminin ilk büyülü tam fragmanı geldi. Soman Chainani’nin çok satan kitap serisinden uyarlanan film, en iyi arkadaşlar Sophie (Sophia Anne Caruso) ve Agatha’nın (Sofia Wylie) peri masalı figürleriyle dolu büyülü bir okula gitmelerini konu alıyor.

“Bana Pamuk Prenses, Külkedisi, Jack ve Fasulye Sırığı’nın gerçek olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun?” Agatha, çift okula gelirken soruyor. Okul Müdürü (Laurence Fishburne) ona “Mezunlarımız hikâyelere dönüşen gerçek olayları yaşıyor” diyor.

Kaptan Hook, Kötü Cadı ve Kral Arthur da dâhil olmak üzere hayalini kurduğu masalları yaşayacak kızlar, İyilik ve Kötülük Okulu’ndaki yerlerini bulmak için mücadele ederler.

Vardıklarında Sophie, Lady Lesso’nun (Charlize Theron) kötüleri eğittiği Kötülük Okulu’na götürülürken; Agatha, Profesör Dovey’in (Kerry Washington) kahramanları eğittiği İyilik Okulu’na gider. Sophie, Leydi Lesso’nun dünyasının derinliklerine dalmış gibi görünürken, Agatha oyundaki “tehlikeli kötülük” hakkında endişelenmeye başlar.

Okul müdürü, yalnızca gerçek aşkın öpücüğünün kızları doğru okullarına ve kaderlerine gönderebileceğini söyler, ancak Sophie’nin geçmişinden karanlık bir figür (Kit Young) her şeyi tehdit ediyor gibi görünmektedir. Agatha, tehlikede olduğu konusunda arkadaşını uyarmaya çalışırken Sophie, kendisinin yeni halini sevdiğinde ısrar eder.

Michelle Yeoh’un da rol aldığı filmin, yönetmenliğini Paul Feig yapıyor. Feig, bir Instagram gönderisinde filmi, hayatının zamanı olarak adlandırdı. Yıldızlar Theron ve Washington’a atıfta bulunan başlık, “Bu iki harika güç merkeziyle her gün gerçek bir zevk” dedi.

İyilik ve Kötülük Okulu, 19 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen