Cts. Nis 27th, 2024

Her sene yılbaşı dönemi kampanyaları ile bizi büyülemeyi başaran Dior, 2023 kampanyası için Anya Taylor Joy ile bir araya gelerek hayalsi bir dünya yaratıyor. Dior’un masalsı yılbaşı dünyasına hoş geldiniz!

Yıldızlarla aydınlatılan ve hafifçe kar taneleri ile süslenen şato, sayısız değerli hediyeyi ve büyülü hayvanları ortaya çıkaran zamansız bir akşam yemeğine ev sahipliği yapmak için kapılarını açıyor. İtalyan sanatçı Pietro Ruffo’nun yarattığı dünyada; yıldızlar, zengin ve bol bir yabani floranın kalbinde gösterişli hayvanlar ve mitolojik figürler arasında dans ediyor.

“Bu proje için kendimi geceleri Château La Colle Noire’ın çimlerine uzanmış, kuzeye bakarak, Kuzey Yıldızı, Küçük Kepçe, zürafa, vaşak, Ejderha, Kahraman, Cassiopeia’nın etrafında gökyüzünde dans ediyormuş gibi görünen takımyıldızlara hayranlıkla bakarken hayal ettim,” diyen Ruffo, “Bu manzara karşısında büyülenerek etrafımdaki çiçeklerin kokusunu alabiliyorum: menekşe, melekotu, gardenya, yasemin, portakal çiçeği, frangipani, manolya, gül ve mersin kokuları – tüm bu aromalar takımyıldızların aydınlattığı, onları yeni ve büyülü bir hayata taşıyor,” diye ekledi.

İlk kez Dior Holiday kampanyasında karşımıza çıkan Anya Taylor-Joy, Benoit Delhomme’un yönetmenliği üstlendiği filmde görüntülendi. Dior Şatosu’nun ışık ışıl ev sahibine dönüşen Taylor-Joy, moda evinin ikonik Miss Dior ve J’Adore parfümleri arasında dans ederken Rouge Dior ve Savuage’ın arasından geçerek beyaz bir kurdu partiye davet ediyor. Yeni yıl coşkusunun altını çizmek için, filmde görülen her şey Pietro Ruffo’nun altın desenleri ile süslenirken, birçok Dior hediyesini görünce merakla dolu neşeli moda evi arkadaşları, bu büyülü ortamda hayat bulan bir yılbaşı rüyasına imza attılar.

Servi ağaçlarıyla çevrili uzun bir sokağın sonunda, gözümüzün önünde büyülü bir yer beliriyor. Christian Dior’un şatosu görünümündeki bu yer, ikonik couture tasarımcısının floral cenneti olarak hayal edilirken, tepede gösterişli yıldızlar beliriyor. Bu zamansız ortam, Christian Dior’un arkadaşları için düzenlediği sayısız resepsiyonun geçmişteki sevinçleriyle yankılanıyor. Dior’un bir kez daha misafirperverliğinin ve cömertliğinin öneminin tam olarak gösterildiği, anılarla dolu bir buluşma yeri olduğu gözler önüne seriliyor.

Kampanya filminin yanı sıra D’Strict adlı Koreli 3D ajans ile bir araya gelen Parfums Christian Dior, bu büyülü yılbaşı evini butiklerin vitrinlerine taşıyor. Seçili butkilerdeki vitrin camlarını bir hayal dünyasına dönüştüren Dior, dijital teknoloji ve medya sanat platformlarını bir araya getiriyor. 28 Kasım’da Tokyo ve New York’ta ziyaret edilebilecek bu dijital sanat uygulaması 1 Aralık’tan itibaren ise Seoul’da olacak. Sadece bununla kalmayan Dior, Meta’nın Spark uygulaması ile bir araya gelerek, Pietro Ruffo’nun yarattığı bu büyülü dünyayı özgün bir AR filtresi haline de getiriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen