Paz. May 5th, 2024

Dudak parlatıcıları, nemlendirici etkili nazik bileşenlerle güçlendirilerek, dudaklarınızı dolgun gösteren formüllere yükseltildi.

Hadi gelin sadece bir dudak parlatıcı ile dudaklarınıza dolgunlaştırıcı etki verelim!

Piyasadaki en iyi dudak dolgunlaştırıcılar, formül, doku ve his açısından gelişti. Formüller arasında besleyici vitaminler ve peptitler içeren, renk seçeneği oldukça fazla olan dolgunlaştırıcı etkili dudak parlatıcılar yer alıyor.

Hyaluronik asit gibi dolgunlaştırıcı nemlendiriciler kullanan nazik ve tahriş edici olmayan bir formülü seçebilirsiniz. Diğer seçeneklerin çoğunda, kırmızı biber (acı biberlerde bulunan bir bileşen), tarçın veya mentol gibi hafif tahriş edici maddeleri dudaklara kan akışı sağlamak ve onlara geçici olarak dolgun bir görünüm vermek için kullanılır.

DOLGUNLAŞTIRICI ETKİLİ 10 DUDAK PARLATICISI

1

REVOLUTION
Shimmer Bomb Lip Gloss
179,90 TL
Dudaklarınızı ışıltılı ve saf bir formülasyonla parlatıyor. Yüksek oranda E vitamini ile formüle edilen parlatıcı dudaklara bakım yapıyor, maksimum hacim ve etki için sünger uçlu aplikatöre sahiptir.
watsons.com.tr

2

KIKO MILANO
3D Hydra Lipgloss
229,99 TL
Parlak ve dolgun dudaklar için yumuşatıcı dudak parlatıcısı, yumuşak dokusu ile harika bir his bırakırken; pürüzsüz ve parlak dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.
kikomilano.com.tr

3

MAC COSMETICS
Powerglass Plumping Dudak Parlatıcısı
259 TL
Dudakları anında dolgunlaştırıyo, uzun süre nemlendiriyor, 3 boyutlu hacim etkisi ve parlaklık sağlıyor.
maccosmetics.com.tr

4

FENTY BEAUTY
Gloss Bomb Heat Dolgunlaştırıcı Dudak Parlatıcısı
585 TL‌
Plump Job Complex, dolgun etki vermek için tasarlanmış zencefil kökü yağı ve kırmızı biber meyve özü dahil olmak üzere bir bileşen karışımı içeriyor. Zengin shea yağı sayesinde, ıslak görünümlü parlaklık veriyor ve hacmi en üst düzeye çıkarıyor.
fentybeauty.com

5

LANCOME
Dudak Dolgunlaştırıcı Likit Ruj
714 TL
Hyalüronik asitle zenginleştirilmiş formülü yumuşak ve pürüzsüz bir dudak görünümü sağlıyor. Mentol türevleri dudaklara serinletici ve dolgunlaştırılmış bir his verirken dudaklara doğal bir parlaklık sunuyor.
lancome.com.tr

6

FLORMAR
Dolgunlaştırıcı Etkili Dudak Parlatıcısı
99,99 TL
Dudaklara ışıltı katarken daha dolgun görünmelerini sağlıyor. Canlı ve ıslak görünüm verirken dudakları nemlendiren dudak parlatıcısı, yapışkanlık hissi vermiyor.
flormar.com.tr

7

DIOR
Addict Lip Maximizer
819 TL
Anında nemlenmiş dudaklar ve uzun süre kalıcı dolgunlaştırıcı etki sağlayan dudak parlatıcısı…
sevilcom.tr

8

TOO FACED
Dudak Dolgunlaştırıcı
599 TL
Bu gelişmiş dolgun formül, dudakları daha dolgun, nemlendirilmiş ve uzun süre beslenmiş gösteriyor. Anında karıncalanma hissi, maksimum dolgunluk teknolojisinin etkisini kanıtlıyor.
sephora.com.tr

9

BABE
Glow Plumping Lip Jelly
352 TL
Hyaluronik Asit ve E Vitamini gibi güçlü bileşenlerle dudağınızın iç ve dış katmanlarını nemlendirerek dudaklarınızı dolgunlaştırıyor.
revolve.com

10

PASTEL
Profashion Plump Up Ekstra Nemlendirici Dolgunlaştırıcı Parlatıcı
99 TL
Anında dolgunlaştıran dudak parlatıcısı, içeriğindeki mentol ve baharat bileşenleriyle dakikalar içinde daha dolgun dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Aloe vera ve hyalüronik asit sayesinde yoğun nemlendirme etkisi sunuyor.
pastelshop.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen