Paz. Nis 28th, 2024

Dolgunlaştırıcı serumlar, cildi nemlendirerek dolgun bir görünüme sahip olmasına ve cilt yüzeyindeki derin kırışıkların görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. İnce çizgilerin ve düzensiz cilt dokusunun görünümünü iyileştirerek; daha dolgun, genç ve canlı bir cilt görünümünü destekliyor.

Dolgun etki veren bu güzellik ürünleri, daha sıkı bir cilt görünümüne, eşit bir cilt tonuna ve cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Cildin yüzeyine etki ederek nemi tutuyor ve cilt dokusunu gözle görülür şekilde geliştirmek için nemlendirme sağlıyor.

Cilde dolgun görünüm veren serumlar, görünür kırışıklıkları, kaş arası çizgilerini, kaz ayaklarını ve gülümseme çizgilerini hafifletmek için dolgunlaştırıyor. Derin ifade çizgilerinde hacim kazandırıyor ve lifting görünüm sağlıyor.

Sizin seçtiğimiz güçlü ve etkili 5 dolgunlaştırıcı etkili serumu inceleyebilirsiniz.

1

KIEHL’S
Hydro-Plumping Serum Concentrate
1.200 TL
Cilde dolgun görünüm veren nem serumu, cildin yüzey tabakalarına nüfuz ederek ince çizgilerin görünümünü belirgin şekilde azaltıyor. Epidermal Nemlendirme Dolgusu ve %15 Gliserin içeren ve Serum-to-Liquid TechnologyTM patentli formülü, cildi nemlendirip dolgun görünmesini sağlamaya çalışırken, cildin pürüzsüz ve esnek görünümünü arttırmaya yardımcı oluyor. Hem yüze hem de göz çevresine uygulanabiliyor.
kiehls.com.tr

2

ESTEE LAUDER
Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Brilliance Serum
4140 TL
Nadir bulunan Kara Elmas Trüf Mantarı Özü içeren bu serumla cildiniz, tüm önemli değişimleri gösteriyor; genç yapısı yenileniyor, dolgunlaşıyor, pürüzsüzleşiyor ve güçleniyor. Yüzeyi mükemmelleşiyor, ışıldıyor, enerji doluyor hatta renk eşitsizliği ve lekeler gideriliyor.
esteelauder.com.tr

3

NEOSTRATA
Skin Active 3’lü Etki Cilt Dolgunlaştırıcı Serum
1499 TL
Aminofil aminoasit türevi konsantresi ile elastikiyetini kaybetmiş cilt görünümünü dolgunlaştırıyor ve cilt nem matriksini hedef alarak daha sıkı bir cilt görünümü sağlıyor. Polihidroksi Asit ve antioksidan şelatörü olan Glukonolakton içeriği ile cildi nazikçe soyuyor ve daha eşit bir cilt tonu sağlamaya yardımcı oluyor. Düşük molekül ağırlıklı Hyalüronik Asit ile cildi pürüzsüzleştiriyor
neostrata.com.tr

4

LA ROCHE-POSAY
Hyalu B5 Kırışıklık Karşıtı Ve Dolgunlaştırıcı Serum
701 TL
La Roche-Posay’ın dolgunlaştırıcı serumu, dolgun görünüm sağlıyor ve kırışıklık görünümünü azaltıyor. İki çeşit saf hyalüronik asit ve vitamin B5 ile zenginleştirilmiş nemlendirici, dolgunlaştırıcı formül, cilt bariyerini onarmaya yardımcı oluyor.
flavus.com

5

YVES ROCHER
Kırışık Karşıtı, Dolgunlaştırıcı Ultra Konsantre Serum
489.99 TL
Kırışık karşıtı, dolgunlaştırıcı ultra konsantre serum, cildi nemlendirerek dolgunlaşmasına ve cilt yüzeyindeki derin kırışıkların görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerine uygun formülü Yaşam Bitkisi ve Bitkisel Hyalüronik Asit içeriyor.
yvesrocher.com.tr

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen