Cts. Nis 27th, 2024

Peki hangi durumda, hangi takım elbiseyi giymek uygun olur? Takım elbise denilince sektöre yön veren D’S damat, zengin koleksiyonu ile her kesimin zevkine hitap ediyor.

Bir davete gidilirken ya da nişan, kına, düğün, kutlama gibi özel günler için erkeklerin olmazsa olmazı takım elbiselerdir. Peki ama hangi durumlarda, hangi takım elbise seçilmelidir?

Yelekli takım elbise mi smokin mi?

D’S damat erkek takım elbise modelleri içerisinde seçim yapacağınız zaman önceliğinizi belirleyen bazı kriterler bulunuyor. İlk olarak, tercihinizi smokinden yana mı yoksa yelekli takım elbiseden yana mı kullanacağınıza karar vermelisiniz. Son yılların en fazla tercih edilen takım elbiselerinden bir tanesi de kombinli takım elbiselerdir. Ceket, yelek ve pantolonun birbirini tamamlayan özellikte olduğu bu ürünlerde her bir parça farklı renkte olabilmektedir.

Drop ve desen seçimi

Erkek takım elbisenin ceketini seçerken, drop kesimi önemli bir etkendir. Ceketin farklı vücut tiplerine göre uygunluğu anlamına gelen drop kesimler, standart kalıpların dışında olan bir kesim türüdür. D’S damat erkek takım elbise seçimi yaparken de 4, 6 ya da 8 drop kesimlerden, vücut yapınıza en uygun drop kesimli ürünü tercih etmelisiniz. Drop seçimi ile birlikte, takım elbisenizin başka bir detayı olan desen seçimine de karar vermelisiniz. D’S damat erkek takım elbise modelleri içerisinde çizgili, desenli, armürlü, düz, ekoseli, desenli gibi birbirinden farklı tarzda, göze hoş görünen desenli takım elbiseler bulunmaktadır.

Kalıp seçiminde fit ve comfort dışına çıkabilirsiniz

Erkek takım elbise tercihinde önemli etkenlerden biri de, seçtiğiniz ürünün slim fit bir ürün mü yoksa comfort yani bol kesim ürün mü olduğudur.

D’S damat erkek takım elbise modelleri sizi bu iki tercih arasında seçim yapmaya zorlamaz. Slim fit ve comfort kesimlerin yanında, regular fit, süper slim fit, comfort fit ve comfort modeller mevcuttur. Bu modeller arasından seçim yaparak vücudunuza en iyi oturan takım elbiseyi alabilirsiniz.

Siyah ve gri renk seçiminden çok daha fazlası

D’S damat erkek takım elbise modelleri, kullanıcılarına renk çeşitliği noktasında da çok fazla alternatif sunuyor. Özel günler için daha fazla tercih edilen siyah ya da gri tonlu, koyu renkli takım elbiselere alternatif olarak lacivert, bordo, mavi, taba, yeşil ve kahverengi renkli takım elbise seçenekleri de mevcut.

Ütü istemeyen takım elbiseler ile giyinmek çok daha şık olacak

Takım elbise sektörüne yön veren D’S damat, bu alanda birçok yeniliği de müşterilerinin hizmetine sunmuş durumda. D’S damat tarafından geliştirilen ve ütü istemeyen, kırışmama özelliğine sahip travel takımlar, yine son zamanların en fazla tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Sürdürülebilir kumaştan yapılmış olan travel takım elbiseler, pratik kullanımı ve gün boyu kırışmayan şık duruşu ile takım elbise giymeyi çok daha zevkli ve şık bir deneyime dönüştürüyor.

D’S damat’ın geliştirdiği rahat erkek takım elbise, tişörtler ve sweatshirtler ile farklı bir kombin yapmanıza da olanak sağlıyor. D’S damat böylece, klasik giyinmenin dışına çıkmak isteyen erkekler için farklı bir tarz sunuyor.

Yukarıda tüm özelliklerini saymaya çalıştığımız D’S damat erkek takım elbise modelleri arasından siz de kendi tarzınıza en uygun renkteki ve kesimdeki takım elbiseyi seçebilirsiniz. D’S damat erkek takım elbise modelleri arasından seçim yapacağınız erkek takım elbise ile bulunduğunuz tüm ortamlarda bütün gözlerin üzerinizde olmasından kaçamayacaksınız.


Bu bir reklamdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen