Çar. May 1st, 2024

Capital Mecmuası öncülüğünde ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “bisküvi ve çikolata” kategorisinin birincisi bu yıl da değişmedi. Besin kesiminin öncü ve önder kuruluşu Eti, üst üste beşinci kere “Türkiye’nin En Beğenilen Bisküvi ve Çikolata Şirketi” seçildi

Türkiye’nin memnunluk denince akla birinci gelen markası Eti, Capital Mecmuası öncülüğünde ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen İş Dünyasının En Beğenilen Şirketler Araştırması’nda bir kere daha bölümünün başkanı seçildi. İtimat, müşteri memnuniyeti, kalite, yenilikçilik, toplumsal sorumluluk, sürdürülebilirlik ve iktisada katkı üzere 19 farklı kritere nazaran başarılı şirketlerin belirlendiği araştırmada Eti, üst üste beşinci sefer “Türkiye’nin En Beğenilen Bisküvi ve Çikolata Şirketi” olarak birinci sırada yer aldı.

Eti, inovasyon ve kalite odaklı büyümeyi sürdürüyor

Bu yıl 60’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutlayan Eti, 9 üretim tesisi, 300 farklı eseri, 50 markası ve 7 bini aşkın çalışanı ile besin dalında devler ortasında yer alıyor. Eti, kurucusu Firuz Kanatlı’nın inovasyon ve kalite odaklı büyüme vizyonu doğrultusunda bölümünde birincilere imza atarken, sahip olduğu uzman insan kaynağı, Ar-Ge ve ileri teknoloji yatırımlarıyla standartları belirlemeye devam ediyor.

Eti’nin Eskişehir başta olmak üzere Bilecik, Konya ve Romanya’daki fabrikaları, Avrupa ve dünyanın önde gelen üretim tesisleri ortasında yer alıyor. Eskişehir’deki Eti Kek Fabrikası, Avrupa’nın en büyük kek üretim tesisi olma özelliğini taşırken, üstün kalitedeki üretim teknolojisine sahip olan Eskişehir’deki Eti Bisküvi Fabrikası ise alanında dünyadaki en büyük birinci üç tesis ortasında konumlanıyor. Toplamda 430 bin metrekarelik geniş bir alana yayılmış olan Eti’nin tesislerinde; bisküvi, kek, çikolata, tuzlu atıştırmalık, gofret, işlevsel ve lifli eserler, kahvaltılık eserler, dondurulmuş eserler, soğuk atıştırmalıklar, glütensiz ve bebeklere özel eserler olmak üzere çok geniş bir yelpazede üretim yapılıyor.

2021’de araştırmaya rekor iştirak oldu

Capital Mecmuası öncülüğünde ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından 21 yıldır kesintisiz gerçekleştirilen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırması, bağımsız araştırmacılık kurallarıyla objektif bir biçimde en beğenilen 20 şirketin yanı sıra her bölümde en beğenilen birinci 3 şirketi belirliyor.

Araştırma, Eylül-Kasım 2021 tarihleri ortasında online (CAW) anketi tekniği uygulanarak gerçekleştirildi. 2021, araştırmaya en yüksek iştirakin gerçekleştirildiği yıl oldu. Toplamda 1.980 yöneticinin katıldığı araştırmada 628 şirket temsil edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen