Per. May 2nd, 2024

Hem kaban modellerini hem de crop parçaları bir arada görebileceğimiz farklı ve heyecan verici bir sezon bizleri bekliyor. Yaratıcı tasarımların ön plana çıkacağı bu özel sezonda oldukça etkileyici kumaşlar yer alıyor. Hem renk kullanımı hem de kumaş özellikleri göz önüne alındığında, geçtiğimiz sezonlardan biraz daha farklı bir sokak modası ile karşılaşacağımız kesin.

Geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni sezon kadın giyim modası tanıtımları büyük bir hızla devam ederken, triko ve crop parçaların yanı sıra farklı tasarımlara sahip kaban modellerinin de sezona damga vuracağı konuşuluyor. Özellikle baharat renklerinin hüküm sürmesi beklenen sezonda ikili takım ve elbise çeşitlerinin yoğun olarak kullanılacağı öngörülüyor. Sezon tanıtımında yaratıcı çizgileri ile dikkat çeken EYYO, sezonun iddialı ve renkli geçeceğinin müjdesini verirken, hemen tüm yaşlarda kullanılabilecek keyifli parçalarla kullanıcılarına oldukça geniş yelpazede ürün çeşitliliği sunuyor.

Sezonun Kurtarıcı Parçası: Elbise

Özellikle triko ve uzun tasarıma sahip elbise çeşitleri, sezonun en temel parçalarından olmaya aday. Derin yırtmaç detayları, kemer aksesuarları ve kusursuz çizgileriyle sezonun en gözde elbise çeşitleri EYYO sezon tanıtımında beğenilere sunuldu. Triko elbise çeşitlerinde renk çeşitliliği dikkat çekerken hem düşük yaka hem de dik yaka modellerin dolaplarda yerlerini alacağının da sinyalleri verilmiş oldu. Gömlek yaka elbise çeşitlerinde derin göğüs ve bacak dekolteleri dikkatleri çekerken, saks, yeşil, kiremit, sarı ya da fuşya gibi dikkat çekici renklerin kullanımı da dikkatlerden kaçmadı. Uzun kol ve maksi boy yırtmaçlı elbise modelleri hem sokak modasına hem de özel gün kullanımlarına hitap ederken, triko elbise çeşitlerinin özellikle gündelik hayatta yoğun kullanım bulması bekleniyor.

Hem Rahat Hem de Şık: İkili Takım

Alt üst kombin oluştururken sıkıntı yaşıyorsanız, ikili takım çeşitleri ile güne hızlı bir başlangıç yapmanız mümkün. Hem etekli hem de pantolonlu ikili takım seçenekleri gündelik kullanımda da özel gece ve etkinliklerde de tepeden tırnağa bütün görünmenizi sağlayabilir. İkili takım seçenekleri arasında deri etek ceket kombinleri, triko pantolon crop kombinleri, baskılı eşofman alt üst kombinleri ve şort bluz kombinleri gibi onlarca farklı alternatif yer alıyor. Kısa ceket ve şort kombininden kumaş pantolon ve yelek kombinine kadar oldukça çok sayıda farklı tarza hitap eden ikili takım çeşitleri, avantajlı fiyatlarıyla da göz dolduruyor.

Her Mevsimin Tamamlayıcısı: Crop

Dört mevsimin de en çok talep gören parçalarından crop, yeni sezonda farklı kumaşlarda ve renklerde hayat bulmaya devam ediyor. Hem uzun kollu hem de kısa kollu ve kolsuz tasarımlarda karşımıza çıkan crop, farklı renkleri, tarzları ve çizgileri ile tüm tarzların en başarılı parçalarından biri olmaya aday. Yeni sezonda triko crop modelleri ile hem ceket pantolon takımları hem de etek ve eşofmanları tamamlamak mümkün. Uzun kollu crop tasarımlar tek başına ya da ceket ve sweat parçaları ile bir arada kullanılabiliyor.

Doğru Kaban Fark Yaratır

Kaşe, kapitone, deri, kürklü ya da sade… Kaban modası renkli ve enerji dolu çehresiyle yeni sezonda kullanıcılarına konfor ve sıcaklık sunmaya hazır. Hemen her tarza uygun kaban modelleri ile sezona giriş yapan EYYO, özellikle şişme ve kapitone modelleri ile son derece iddialı. Hem uzun hem de kısa kaban çeşitleri ile tüm vücut tiplerini kucaklayan marka, özellikle kaşe kaban modellerinde kullandığı krem, bej ya da gri gibi yumuşak renkler ile dikkat çekiyor.

Bu bir reklamdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen