Cts. Nis 27th, 2024

Jennifer Lopez, Ben Affleck ile 20 sene ayrıldığı dönem hakkında konuştu. Apple Music’te Zane Lowe’un programına katılan Jennifer Lopez, 2002’deki ‘This Is Me… Then’ adlı albümünün devamı olarak tasarlanan ’This Is Me… Now’ adlı yeni albümünün Affleck ile ilişkisinden ilham aldığını söyledi. “Yirmi sene önce hayatımın aşkına aşık oldum,” diyen Lopez, “Şimdi en güzeli ve harikası, inanılmaz bir şey oldu… burada olmamızın sebebi zamanda bu anı yakalamak çünkü ilkinden bile daha güzel,” diye ekledi.

Geçtiğimiz yaz aylarında evlenen Lopez ve Affleck çifti 2004’te nişanlarını atma kararı almışlardı. “Ayrılma sonrası çok acı vericiydi. 20 sene önce düğünümüzü iptal ettiğimizde, bu benim hayatımın en büyük kalp kırıklığıydı. Gerçekten öleceğimi düşündüm,” diyen Lopez, “Sonraki on sekiz sene boyunca tuhaf bir döngüye girdim ve asla düzgün bir şey olmadı. Bir türlü doğru şeyi yakalayamadım. Ama şimdi, 20 sene sonra, mutlu bir sonumuz oldu. Bu gerçekten ‘asla Hollywood’da olmaz’ denilen bir son. Film dünyasında ‘bunu asla yazmayız çünkü kimse bu sona inanmaz’ diyecekleri türden,” diye ekledi.

Lopez, yeniden bir araya geldiklerinde Affleck’in ‘This Is Me… Then’ albümünden hiç şarkı söylemediğini hatırlattığını anlattı. “Ben de ona, ‘Haklısın çünkü çok acı vericiydi,’ dedim. Bu albüm yaşayabilmek ve ilerleyebilmek için rafa kaldırdığım bir parçamdı. Bu kesinlikle yaşam mücadelesi taktiğiydi,” diyen Lopez aynı zamanda Affleck’in bu albümdeki tüm şarkıları ezbere bildiğini ekledi. “This Is Me… Then, gerçekten hayatımın aşkına aşık olduğum bir zamanı yakalıyordu. Kayıtlarda her şey var. Neler olduğunun ve ne yaptığımın farkında bile değildim,” diye hatırlayan Lopez, “Orada yazdığımız her şarkı, benim ‘Sevgili Ben’ diye yazmam, çok özel bir zamanı yakalamaktı,” diye ekledi.

İlişkilerinin etrafındaki medya çılgınlığının birlikteliklerini “mahvettiğini” anlatan Lopez, “Bu bizi yok eden şeyin parçasıydı, bize gelen dış enerjiydi. Ve birbirimizi zorluklara rağmen sevdik. Bazen haksızlık gibi geldi ama ikimiz de o kişi gibi değiliz. Bence, en tuhaf şekilde, geçmiş, ikimizi de yapmak zorunda kaldığımız şeyleri yapmaya motive etti; O hiper vitese geçti ve ben hiper vitese geçtim. Ama birlikte değil. Bunu ayrı ayrı yapmak zorundaydık … Kendimizi yeniden kanıtlamamız gerektiğini hissetmemiz bizi garip bir şekilde ateşledi,” diye ekledi.

‘This Is Me… Now’ albümünde ilk albüme benzer şarkı sözleri olacağının ipuçlarını veren Lopez, “Hayatımın aşkıyla yeniden bir araya geldiğim bu zamanda beni yakaladık ve sonsuza kadar birlikte olmaya karar verdik. O halde albümün tüm mesajı, bu aşkın var olduğu. Bu gerçek bir aşk. Albümün mesajının, benim gibi zaman zaman umudunuzu yitirdiğinizi, neredeyse pes etmeyi düşündüğünüz zamanlar olduğuna inanıyorum. Çünkü gerçek aşk var ve bazı şeyler sonsuza kadar sürer ve bu gerçektir,” dedi. “Bu mesajı dünyaya yaymak istiyorum ve bu çok fazla savunmasızlık gerektiriyor,” diyen Lopez, “Ama kendimi tutamadım ve bazı kısımları beni korkuttu. Ve bence bazı kısımları Ben’i de korkutuyor. ‘Gerçekten tüm bunları söylemek istiyor musun?’ diye tepki verdi. Ben de ‘Bunu başka nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğim’ dedim,” diye ekledi.

Lopez’in ‘This Is Me… Now’ adlı yeni albümü 2023’te yayınlanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen