Pts. May 6th, 2024

Jimmy Kimmel, 2023’te Oscar Ödülleri’ne ev sahipliği yapmak için geri dönüyor. Kimmel, şov dünyasının en büyük etkinliğinde üçüncü kez yer alacak.

Jimmy Kimmel Live!’ı sunan ve yürütücü yapımcı Kimmel, ABC’de yaptığı açıklamada, “Üçüncü kez Oscar’lara ev sahipliği yapmaya davet edilmek ya büyük bir onurdur ya da bir tuzaktır. Her iki durumda da, herkes hayır dedikten sonra bana bu kadar çabuk sorduğu için Akademi’ye minnettarım.” TV sunucusu, 2017 ve 2018’de şovun ön saflarında yer aldı.

Haberi duyuran Akademi Ödüllerinin arkasındaki baş yapımcılar ve yapımcılar Glenn Weiss ve Ricky Kirshner, yaptıkları ortak açıklamada, “Jimmy’nin bu küresel sahnede yer almasından dolayı çok heyecanlıyız. Komik ve her şeye hazır olacağını biliyoruz.”

Akademi CEO’su Bill Kramer ve Akademi başkanı Janet Yang şunları ekledi: “Jimmy, 95. Oscar’larımızın inanılmaz sanatçılarını ve filmlerini tanımamıza yardımcı olacak mükemmel bir ev sahibi. Onun film sevgisi, canlı TV uzmanlığı ve küresel izleyicilerimizle bağlantı kurma yeteneği, dünya çapındaki milyonlarca izleyicimiz için unutulmaz bir deneyim yaratacak.”

Haber, Kimmel’in gelecek yıl sona erecek olan Jimmy Kimmel Live! programının 23. sezonuyla ABC’de devam etme anlaşmasını kısa süre önce uzatmasının ardından geldi.

ABC Entertainment, Hulu ve Disney Branded Television Streaming Originals’ın başkanı Craig Erwich, “Kimmel’in Oscar’a ev sahipliği yapması bir rüyanın gerçekleşmesidir. Her gece kendi şovunda gördüğümüz gibi, Jimmy her şeyi hem kalbi hem de mizahla halledebilir ve Oscar’ları tanımlayan kahkahaları ve kutlama anlarını sunacağını biliyoruz.”

Kimmel, pandemi sırasında Downtown Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenen 2020 Primetime Emmy Ödülleri’ne ev sahipliği yaptı. Amy Schumer, Wanda Sykes ve Regina Hall, bu yılın başlarında 2022 Oscar’larına ev sahipliği yaptı.

95. Oscar Ödülleri 12 Mart 2023 Pazar günü Hollywood’daki Dolby Theatre’da yapılacak ve ABC’de ve dünya çapında en az 200 bölgede canlı gösterilecek. Bu yılki filmler için oylama 12-17 Ocak tarihleri arasında yapılacak ve adaylıklar 24 Ocak’ta açıklanacak.

KIRMIZI HALI: 94. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen