Paz. May 5th, 2024

Geçtiğimiz hafta Washington’da gerçekleşen Kennedy Center Honors etkinliğine katılan Roberts, stilini en yakın arkadaşlarından biri olan George Clooney’e adadı. Tam anlamıyla bir dostluk dersi sergileyen Roberts, gecenin onurlandırılan beş isminden biri olan Clooney’nin başarısını olabilecek en iyi şekilde kutladı.

Roberts’ın yere kadar uzanan elbisesi tamamen George Clooney’nin altın çerçeveli fotoğrafları ile kaplıydı. Jeremy Scott tarafından bu etkinlik için özel olarak tasarlanan elbisesini siyah bir blazer ile tamamlayan Roberts, en yakın arkadaşımız olmasını dilememiz için bir sebep daha ortaya çıkarmış oldu.

İlk olarak 2000’de ‘Ocean’s Eleven’ filminde birlikte yer alan Julia Roberts ve George Clooney, son 22 senede birçok projede yer aldılar. Rol arkadaşı olmanın yanı sıra gerçekte de çok yakın arkadaş olan Roberts ve Clooney’nin artık arkadaşlığını asla sorgulamıyoruz! Daha önce People dergisine Roberts ile arkadaşlığı hakkında konuşan Clooney, “Tanıştığımız andan itibaren eğlenmeye başladık. İşini ciddiye alan ama kendini pek de ciddiye almayan insanlar çalışmanın en güzel yanı da bu, gerçekten çok eğleniyorsunuz,” demişti. Roberts ise Clooney ile tanıştığı anda en yakın arkadaş olacaklarını anladığını eklemişti. Herkese Julia Roberts gibi bir arkadaş diliyoruz…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen