Per. May 9th, 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıralı vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ulaşması maksadıyla Kandıra Akdurak Mahallesi’nde inşa ettiği yeni hizmet binasında çalışmalar devam ediyor. Tüm üniteleri tek çatıda toplayacak olan Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında birçok imalat tamamlanmak üzere. Bu kapsamda takımlar, konferans salonu imalatları, alüminyum doğrama montajları, modüler ofis bölme imalatları ve laminat parke yer döşeme kaplaması üzere işlerin tamamlanmasında son evreye geldi.

BİTKİSEL PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Kandıra halkının daha çağdaş binada hizmet alması emeliyle inşa edilen Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının son rötuşlarına geçildi. Gruplar şu an bina içinde mekanik sistemlerin heyetimi ve devreye alınması üzere teknik işleri yapıyor. Planlı bir biçimde devam eden çalışmalarda etraf düzenlemesine geçildi. Buna nazaran bitkisel peyzaj çalışmaları kapsamında bina önüne ve etrafına doğal çim serildi, bitki dikimi gerçekleştirildi. Çalışmalar tamamlandığında, Kandıralılar tüm ünitelerin tek çatıda toplandığı çağdaş bir yeni bir hizmet binasına kavuşmuş olacak.

OTOPARK VE HİZMET BİRİMLERİ

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin arazi üzerinde yapılan belediye hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bina 3 bodrum, taban ve 3 kat halinde inşa edilecek ve tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek. Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet üniteleri yer alacak.

DİNLENME TERASI

Yapının yer katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet üniteleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis küme odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıyeten işçi dinlenme terası da yer alacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen