Pts. May 20th, 2024

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’ye yeni tesisler ve yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. 10 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan ihale ile Maşukiye Kapalı Spor Salonu imali için en kıymetli adımlardan biri atılmış olacak.

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, sporun başşehri Kartepe’de sporun gelişmesi, gençlere daha kaliteli tesisler sunmak ve başarılı atletlerin sayısını arttırmak için yeni proje ve yatırımları hayata geçiriyor. Bunlardan bir tanesi olan ve projesi titizlikle hazırlanan Maşukiye Kapalı Spor Salonu için start veriliyor.

ÇOK EMELLİ MAŞUKİYE KAPALI SPOR SALONU

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Maşukiye Kapalı Spor Salonu toplam 1350 metre kareden oluşuyor. Tesis içerisinde basketbol ve voleybol alanı, tribün, çalışma ofisleri, teknik oda, hakem odaları, soyunma odaları yer almaktadır.

Kartepe Belediyesi Encümen Salonu’nda 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 10.30’da yapılacak olan ihale ile Maşukiye Kapalı Spor Salonunun imal etabı için birinci adım atılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen