Çar. May 1st, 2024

Prens Harry, Prens William ve Prens Charles geçtiğimiz hafta Balmoral, İskoçya’da hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth’in yanına gittiler. Meghan Markle ve Kate Middleton’ın ise eşlerine katılmaması dikkat çekti. Sarayın açıklamasından sonra Londra’da kalan Meghan Markle, yapılan ilk açıklamaya rağmen Prens Harry ile birlikte İskoçya’ya gitmedi. Kraliçe’nin durumunun kötü olduğu haberlerinin ardından İskoçya’ya gitmesi beklenen Markle ve Middleton, beklenenin aksine geride kaldı.

Kate Middleton ise gelecekte Kral’ın eşi unvanına erişirken, Prens George ise Prens William’ın ardından tahtta ikinci sıraya yükseldi. Kraliçe’nin yanına sadece Prens William gitti. Kate Middleton’ın Londra’da kalma sebebinin çocuklarına bakması gerektiği olarak açıklandı. Durumu kötüleştiği zaman Balmoral, İskoçya’da doktor gözetimi altında olan Kraliçe II. Elizabeth, o gün hayatını kaybetti.

Daha sonra Windsor Sarayı’nda görüntülenen Middleton, çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis’yi Lambrook School adlı okullarındaki ilk günlerinden aldı. Kardeşi Prens Harry ile birlikte Balmoral’a giden Prens William ise, babası Prens Charles ve üvey annesi Camilla’ya katıldı. Sarayın yaptığı resmi açıklamada sadece Kral Charles ve Kral Eşi Camilla’nın Balmoral’da olacağı ve ertesi gün Londra’ya dönecekleri bildirildi.

Meghan Markle’ın Londra’da kalmasının sebebi açıklanmasa da bunun Kraliyet Ailesi’ne özel zaman tanımak istemesi olarak tahmin edildi. Tüm koşullara ve kararlara rağmen Kraliçe ile oldukça yakın olan Meghan ve Harry, kızlarının ismini Lilibet koymuşlardı. Nisan ayında ‘The Today Show’ programına katılan Prens Harry, “Büyükannemle çok özel bir ilişkimiz var. Benimle başkalarıyla konuşamadığı şeyleri konuşabiliyor,” demişti. Prens Harry ve Meghan Markle’ın Kraliyet Ailesi ile ilişkileri Oprah röportajından sonra zedelense de Kraliçe’nin vefatından sonra ailenin daha yakın olacağı tahmin ediliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen