Sal. May 7th, 2024

Kim Kardashian, artık Cindy Crawford’un Güney Kaliforniya’daki eski evine sahip! Kardashian’ın, eskiden süper model Crawford ve kocası Rande Gerber’a ait olan okyanus kıyısındaki mülkü, 70,4 milyon dolara satın aldığı iddia ediliyor.

Malibu’nun en gözde mahallelerinden biri olan Encinal Bluffs’un okyanus kıyısındaki 7.500 metrekarelik evde, dört yatak odası ve beş buçuk banyo bulunuyor. Akdeniz tarzı ev, açık bir kat planı, iki banyolu bir sahibi süiti, bir spor salonu, birkaç verandanın yanı sıra tenha bir plaja giden özel bir yola sahip. Bir tenis kortu, açık şömine ve ateş çukuru alanı ve spa da bulunuyor.


Crawford ve kocası Randy Gerber, 2015 yılında okyanus kıyısındaki mülkü 50 milyon dolara satın aldı ve daha sonra ikiye böldü. Akdeniz tarzı villa 1944 yılında inşa edilmiş ve 2016’da Cindy ve Rande tarafından yeniden modellenmiş. Çift, ana evi içeren partilerden daha büyük olanı 2018’de Adam Weiss’e 45 milyon dolara sattı.


Önceki sahibi, Kardashian’ın satın aldığı evi Mart ayında 99,5 milyon dolara listeledi ve ardından onu yaklaşık 90 milyon dolara düşürdü. Hâlâ alıcı yoktu, bu yüzden Kim ve ekibi 70 milyon doların biraz üzerinde bir rakamı yakalamayı başardı.


Yeni satın alma, 45 yaşındaki eski kocası Kanye West’in yakın zamanda 57 milyon dolara özel sahil yerleşim bölgesinde satın aldığı evden yaklaşık 14 mil uzakta.

Komşular arasında şunlar var: evin yanında hâlâ boş bir mülkün sahibi olan Cindy Crawford, Leonardo DiCaprio, şarkıcı Neil Diamond, televizyon yapımcısı Marcy Carsey ve eski Disney CEO’su Michael Eisner.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen