Sal. May 7th, 2024

Kylie Jenner, yasal olarak Wolf olarak adlandırılan oğlu için paylaşacak yeni bir isme sahip olmayabilir (sahipse de paylaşmıyor olabilir), ancak dünyanın onu fotoğraflarda görmesine izin vermeye hazır. Jenner, Instagram’da dokuz aylık erkek bebeği ve kızı Stormi ile bir dizi fotoğraf yayınladı. “Öne çıkanlar” diye basit bir açıklama yazdı. Jenner, mahremiyetini korumak için bebeğinin yüzünü gizli tuttu.

Jenner, The Kardashians’ın geçen hafta yayınlanan 2. sezon finalinde bebeğinin ismiyle ilgili bir güncelleme yaptı. “Bebeğimin adı hala (yasal olarak) Wolf. Değiştirdiğimde size haber vereceğim” dedi. “Belki size 3. sezonda anlatırım çocuklar.”

Jenner, 2 Şubat 2022’de bebeğinin doğumundan iki aydan kısa bir süre sonra, Mart ayı sonlarında, adının artık Wolf olmayacağını duyurdu. Instagram hikayesinde “Bilginiz olsun, oğlumuzun adı artık Wolf değil 😅😅” dedi. “Gerçekten onun ismi olduğunu hissetmedik. Sadece paylaşmak istedim çünkü her yerde Wolf’u görmeye devam ediyorum 🙏”

Jenner, erkek bebeğinin adını gizli tutan tek Kardashian-Jenner değil. Khloé Kardashian, ağustos ayında taşıyıcı anne ile dünyaya gelen oğlunun adını paylaşmadı.

Jenner, neden Wolf’un yeni adını açıklamaya hazır olmadığı hakkında geçtiğimiz aylarda konuştu. The Late Late Show’a katıldığı sırada “Adı hala Wolf, pasaportu Wolf, ancak adı bu olmayacak” dedi. “Sadece bekliyoruz. Biz ona Wolf demiyoruz.” Jenner, kendisinin ve Travis Scott’ın ismi vermeme gerekçesini ekledi, “Henüz paylaşmaya hazır değiliz.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen