Sal. May 14th, 2024

Şu aralar ünlü dünyasında birçok çift söylentisi duyuyoruz ancak Nisan ayının en çok konuşulan dedikodusu Kylie Jenner ve Timothee Chalamet olabilir! 2018’de verdiği röportajda ‘ilişki’ kelimesinin kendisini ürküttüğünü itiraf eden Chalamet, “Randevu çok korkunç bir kelime çünkü o zaman işler ciddileşebiliyor,” demişti. Ancak aynı zamanda hayatın anlamının derin bir aşk olduğunu söyleyen Chalamet, “Sadece belirli bir süre hayattayız. Yaşayın ve insanların yaşamalarına izin verin. Derin bir aşk duyun ve ucu açık bir sevgi duyun,” demişti. Peki Chalamet, hayatının anlamını Kylie Jenner’da bulmuş olabilir mi?

Henüz ikiliden bir doğrulama veya yalanlama haberi gelmese de 6 Nisan’da Instagram’daki magazin sayfası DeuxMoi, anonim olarak gelen bir mesajı paylaştı. Birçok kaynağın Timothee Chalamet ve Kylie Jenner’ın birlikte olduğuna işaret eden DeuxMoi, Kendall Jenner ve Bad Bunny ilişkisini de doğrulayan ilk hesap olmuştu.

İlk olarak Ocak 2023’te başlayan Chalamet ve Jenner ilişkisi söylentileri Paris Moda Haftası dönemine dayanıyor. Daha sonra TMZ’nin yayınladığı haberde ise Jenner’ın Chalamet’in evinden çıkarken görüntüleri paylaşılmıştı. Daha önce Johnny Depp’in kızı Lily-Rose Depp ile birlikte olan Chalamet’in bu ilişkisi 2021’de sona ermişti. Aynı şekilde Jenner ise Travis Scott ile ikinci kez Ocak 2023’te ayrılmıştı.

Haberin doğruluğunu Chalamet’ten öğrenmemiz pek mümkün olmasa da bu ilişki yılın en sürprizli birlikteliği olacak gibi görünüyor!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen