Cts. Nis 27th, 2024

Ancak Lancôme şimdi geliştirdiği Skin Screen cihazı ve Rénergie Triple Serum ile yaşlanmanın yıpratıcı etkilerine karşı kişilere özel çözümler üretebiliyor.

Yaşlanma süreci herkesin cildinde benzer etkiler göstermeyebilir. Yüksek rakımlı bölgelerde ve düşük yoğunluklu oksijenle uzun yıllar yaşayan bireylerin cildinde siyah lekeler oluşma potansiyeli yüksekken, güneşe fazla maruz kalan bölgelerde cildin daha hızlı kuruyarak kırışması mümkün olabilir.

Benzer biçimde, yaşadığınız şehrin hava kirliliği, yüzünüzü yıkadığınız suyun sertliği, kullandığınız sabun veya duş kremi, hatta yediğiniz yiyecekler bile cildinizin yaşlanması üzerine farklı etkiler yaratır.

Dolayısıyla, cilt bakımınızı yaparken bu etkileri dikkate almak ve oluşabilecek sorunlara karşı önleyiciliği yüksek uygulamaları tercih etmek doğru bir strateji olacaktır.

Lancôme şimdi Skin Screen teknolojisiyle, cildinizdeki saklanmış sorunları bile detaylıca analiz edebilme imkanı sunuyor. Bu sayede cildinizin görünür problemleri kadar, yüzeyin altında sinsice saklanmış ve dışarı çıkacağı günü bekleyen sorunları da erkenden teşhis ederek önlem alma imkanına kavuşuyorsunuz.

Lancôme Skin Screen Nedir?

Skin Screen, 13 temel cilt parametresini ölçmek için Üç Kutuplu Işık Teknolojisi ve gelişmiş algoritmaların çığır açan kombinasyonu ile tasarlanmış, son teknoloji yepyeni bir cilt bakım cihazıdır.

Cilt dokusu, kızarıklıklar, koyu lekeler, yüzeysel lekeler, kırışıklık ve ince çizgiler, uv etkisi gibi temel parametreleri ölçen cihaz bunlara ek olarak göz çevresi parametrelerini de ölçümleyebilmektedir. Göz çevresindeki derinin yaşlılık etkilerini ilk ve en fazla gösteren hassas bir bölge olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu alandaki sorunları önceden teşhis etmek, yaşlanma etkilerini en aza indirme çabalarında büyük önem taşıyor.

En yüksek teknoloji donanımına sahip cihazın uygulama ve analiz aşamaları da son derece pratik.

Üç kutuplu ışık teknolojisi eşliğinde fotoğraf çekimi ile başlayan süreç cildin ihtiyacı olan ürün ve rutin bakım önerisiyle son buluyor.

Cihaz özel aksiyon noktalarında konumlanıyor ve Lancôme tüketicileri ile buluşuyor.

Lancôme Skin Screen uygulama süreci ise şöyle:

1) Fotoğraf çekilir.
2) Kişinin cildine ve günlük güzellik rutinine yönelik ihtiyaç belirleyici sorular sorulur.
3) Cilt analizi başlar.
4) Analiz sonuçları çıkar ve uzman tarafından yorumlanır.
5) Cildin ihtiyacı olan ürünler ve rutin önerisi kişi ile paylaşılır.

Lancôme Skin Screen uygulamasında ölçülen parametreler:

• KIRIŞIKLIKLAR & İNCE ÇİZGİLER
• SIKILIK
• KAZ AYAĞI GÖRÜNÜMÜ
• CİLT DOKUSU
• KIZARIKLIKLAR
• SİYAH NOKTALAR
• TIKALI GÖZENEKLER
• GÖZ ALTI TORBALARI
• MOR HALKALAR
• UV ETKİSİ
• NEM
• GÖRÜNÜR GÖZENEKLER
• CİLT LEKERİ

Lancôme Rénergie Triple Serum

40 yıllık araştırmaların gücünü arkasına alarak teknolojinin ve bilimin birleşimiyle üretilen Triple serumla Lancôme ilk kez üç aktif içeriği tek formülde birleştiriyor.

Rénergie Triple Serum yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakım sağlıyor, cildi her katmanında yenilemeyi ve yaşlanma belirtilerini azaltmayı hedefliyor.

Lancôme’un ilk 3 serum etkili formülü

3 serum etkisini tek formülde cilt bakım tutkunlarıyla buluşturan Rénergie Triple Serum Hyalüronik asit, C vitamini* + Niasinamid ve Ferulik asit içeriyor.

Hyalüronik Asit içeren formül cildi nemlendiriyor, kırışıklık görünümünü azaltıyor ve daha dolgun bir cilt görünümü sağlıyor.

C vitamini* ve Niasinamid içeren formül cilt tonunu eşitliyor, koyu leke görünümünü azaltıyor ve daha aydınlık bir cilt görünümü oluşturuyor.

Ferulik Asit içeren formül ise cilde antioksidan koruması sunuyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.

Lancôme Skin Screen ve Lancôme Rénergie Triple Serum’u daha detaylı incelemek için Lancôme’un web sayfasını incelemenizi tavsiye ediyoruz.

*C vitamini türevi

Bu bir reklamdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen