Cum. May 3rd, 2024

İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins, erkek ve kadın koleksiyonlarının yanı sıra, çocuk, parfüm gibi kategorilerde genişlemeye devam ederken, yeni yılın ilk koleksiyonu Activewear ile yeni spor giyim serisini duyuruyor.

Kuruluşundan bu yana markanın DNA’sında yer alan sokak giyimiyle şıklığın buluştuğu duyarlılıktan yola çıkan Les Benjamins’in Activewear koleksiyonu, hem fütüristik tasarım kodlarına hem de tasarımla rahatlığa adanmışlığa bir selam niteliği taşıyor.

Kadın giyiminde taytlar, gül rengi, nude ve siyah tonlarında hem düz paça hem de 2000’lere geri dönüş niteliğinde bootcut kesimli yinelemelerle dikkat çekiyor. Koleksiyonda biker şortlar, yarışçı atletleri ve uzun kollu üstlerin taşıdığı dinamik siluet öne çıkıyor.


Activewear erkek tasarımlarında ise, her biri Les Benjamins logosuyla süslenmiş koşu şortları ve kısa kollu tişörtlerin yanı sıra siyah ve gri tonlarındaki eşofman altları ve eşlik eden uyumlu sweatshirtler ile daha dar sokak giyimi kesimleri içeriyor.


Les Benjamins Activewear koleksiyonu, Les Benjamins Nişantaşı, Akasya AVM, Bağdat Caddesi mağazalarında ve www.lesbenjamins.com ‘da satışta.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen