Paz. May 26th, 2024

Lisa Kudrow, ‘Friends’ çekimlerinde yaşadığı üzücü deneyimden bahsetti. Hepimizin hayran olduğu ve çoğu zaman kahkahalarla güldüğü Phoebe Buffay karakterine hayat veren Kudrow, katıldığı Podcrushed podcast yayınında çekimlerdeki özgüvensizliği hakkında konuştu. Hayatında ilk defa vücudu hakkında özgüvensiz olduğunu itiraf eden Kudrow, bu hislerin ‘Friends’ serisi sırasında başladığını belirtti.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

“Ben gerçekten çok zayıf olduğumu düşünüyordum. İstediğimi yapıyordum özellikle lisede. Ve resimlere bakıp ‘Vay canına fotoğraflar gerçekliği değiştirebiliyor’ diyordum. ‘Friends’ serisi başladığı zaman durumun öyle olmadığını fark ettim ve düşündüğüm gibi görünmediğimi gördüm,” diyen Kudrow, “Bu gerçekten çok sarsıcıydı ve sonra ‘Sanırım kilo vermem gerekiyor veya diyet yapmam gerekiyor’ diye düşündüm” diye ekledi.

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Bu özgüvensizliğinin sebebi sorulunca serideki rol arkadaşlarına işaret eden Kudrow, vücudunu, Rachel Green’i canlandıran Jennifer Aniston ve Monica Geller’ı canlandıran Courteney Cox ile kıyasladığını söyledi. “Kendimi ekranda gördükten sonra başladı. Kendimi o kıyafetlerde görmek ve sonra Courteney ve Jennifer’ı kıyafetlerinde görmek” diyen Kudrow, diğer oyuncuların çok daha güzel ve alımlı göründüklerini söyledi. Başta bunun kıyafet dikimleri ile alakalı olduğunu düşünen Kudrow, sonradan bunun gerçek olmadığını fark ettiğini belirtti. “Kiloluydum demeye çalışmıyorum. Değildim. Ama vücudumun şeklinin farkında değildim” diyen Kudrow, zamanla yeniden özgüven kazandığını ekledi. Sonra bedenini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğini söyleyen Kudrow, “Her şey yolunda. Ben böyle görünüyorum. Ve bu çok normal. Sağlıklı olmak için elinden geleni yap ama bu senin bedenin ve olduğu gibi iyi” diyerek kendini telkinlediğini belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen