Pts. May 20th, 2024

Ryan Gosling, Barbie filminde Ken karakterine bürünmenin oldukça tuhaf bir yolculuk olduğunu söylemekten çekinmiyordu. Ancak Gosling şimdi Barbie karakterini canlandıran Margot Robbie’nin de kendisine karaktere girmesi için yardımcı olduğunu anlattı. Gosling’in anlattıklarına göre Robbie, her gün sette kendisine Ken ve Barbie temaları hediyeler vermiş!

View this post on Instagram

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, “Biz çekim yaparken her gün Barbie’den Ken’e fiyonklu pembe bir hediye bırakıyordu ve hepsi plajla ilgiliydi” diyen Gosling, “Bazen deniz kabukları veya ‘Sörf için dua et’ yazılı şeyler. Çünkü Ken’in işi sadece plajda. Bunun ne anlama geldiğini asla tam olarak anlayamamıştım. Ama verdiği bu hediyelerle Ken’in anlamasına yardımcı olmaya çalışıyor gibiydi” diye ekledi.

Aynı röportajda Gosling’in performansı hakkında konuşan Robbie, “Ryan Gosling’in versiyonu ekrandaki en iyi Ken olabilir” dedi. Gosling ise, “Ken hiçbir zaman yapılacaklar listemde değildi. Ama dürüst olmam gerekirse öyle bir listem de yok. Bu yüzden denemem gerekiyor diye düşündüm” ekledi.

View this post on Instagram

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Gosling ile çalışmaktan oldukça keyif aldığını defalarca belirten Margot Robbie, Aralık 2022’de Variety’e verdiği röportajda Gosling’i “Tanıştığım en inanılmaz insan,” diyerek bile açıklamıştı. 21 Temmuz’da vizyona girecek ‘Barbie’ filminin ardından Gosling ve Robbie ikilisinin Ocean’s 11 devam filminde de birlikte yer alacakları söyleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen