Pts. May 6th, 2024

Steve Martin, Hulu’nun hit dizisi Only Murders in the Building’in 3. sezon çekimleri resmen başlarken kadrosuna Oscar ödüllü Meryl Streep’in katıldığını açıkladı.

77 yaşındaki Martin, Twitter’da Streep ve Martin’in Martin Short, Selena Gomez ve yeni başrol oyuncusu Paul Rudd ile birlikte gülümsediği siyah beyaz bir fotoğrafa, “Only Murders in the Building’in 3. zezon çekimleri başladı! Hayalini kuracağınız bir oyuncu kadrosu” yazdı.

Şovun Twitter hesabı, Martin’in tweet’ine yorum yaptı: “Meryl’in binamızda olması bir ONUR!”

30 yaşındaki Gomez, Streep’in kadroya katılmasından duyduğu sevinci ifade etmek için Instagram’da bir video yayınladı. Altın Küre adayı, “Ağlayabilirim 😭 3. sezon geliyor!” yazdı. “Hey millet, setteyiz! Ne çekiyoruz? 3. sezon! Ekip geri döndü!” Gomez kamerayı rol arkadaşları Martin (77) ve Short’a (72) çevirerek şöyle diyor: “Yaşasın! Gerçekten daha iyi olabilir mi? Ah bir dakika!” Daha sonra kamerayı kadroya yeni katılan 53 yaşındaki Rudd’a çeviriyor ve “Bence bu biraz daha iyi olabilir” diye dalga geçiyor.

Gomez ve Martin, Rudd’un yorumuyla neyi kastetmiş olabileceği konusunda tartışırken, Streep şakacı bir şekilde Gomez’in omzunun üzerinden fırlıyor. “Steve, yastık ister misin?” Streep, arkasına yastık koyduğu için kendisine teşekkür eden Martin’e sorar. “Marty, ihtiyacın olan bir şey var mı?” Short, Streep’in sorusunu şaka yollu bir şekilde “Yarım saat önce istediğim çay, teşekkür ederim” diyerek takip ediyor.

Gomez daha sonra The Devil Wears Prada yıldızına “Ben iyiyim. Teşekkür ederim hanımefendi. Çok tatlısınız” diyor; şok içinde ağzını açarak Streep’e gözle görülür bir tepki vermeden önce.

Streep, OMITB’nin 3. sezonu için kadroya katılan en son isim. Şovun 2. sezon finalinde, Short’un karakteri Oliver’ın, Rudd’un canlandırdığı ünlü aktör Ben Glenroy’un oynadığı bir Broadway yapımını yöneteceği ortaya çıktı.

Dizinin ortak yaratıcısı ve yönetici yapımcısı John Hoffman, Rudd’un şaşırtıcı rol için alma kararının onlar için gerçek bir hayal ürünü olduğunu açıkladı. “Şovumuzu bilenlerin iyi bildiği gibi, 3. sezonumuzda Ben Glenroy’un hikayesiyle ilgili birçok sürpriz geliyor.”

Grey’s Anatomy yıldızı Jesse Williams da dizide yer alacak. Karakteri hakkında hiçbir ayrıntı bilinmiyor.

Only Murders in the Building, Ağustos 2021’de Hulu’da büyük beğeni topladı. Yayın hizmeti, bu yaz ikinci sezonunun ortasında diziyi üçüncü sezon için yeniledi. Only Murders in the Building’in ilk iki sezonu artık Hulu’da yayınlanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen