Paz. May 5th, 2024

İçinde keşif duygusu barındıran herkes için özgün tasarımlar hazırlayan Kısmet by Milka, en yeni koleksiyonu Milka’s Party ile bizi hayatın sorumluluklarından ve kaygılarından uzaklaştırıp anı kutlamaya davet ediyor. Herkesin biraz olsun durup dinlenmeye ve iyi hissetmeye ihtiyacı olduğuna inanan Milka’s Party dünyasına göre; “kendini ve başarılarını takdir et, serbest bırakmayı ritüel haline getir”.

Milka’s Party, yargılamayı ve olumsuzluğu geride bıraktıran, zorlukları unutturan ve fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz iyi hissetme duygusunu öne çıkaran bir koleksiyon/kutlama.

Herkese deneyimleyebilecekleri özel bir alan sunan koleksiyon, benzer bir geleceği hayal eden, barışı, sevgiyi ve dayanışmayı düşleyen bireyleri bir araya getirmeyi arzuluyor.

Kısmet by Milka’nın kurucusu ve Milka’s Party’nin yaratıcısı Milka Karaağaçlı İnce, herkesi bu partiye davet ediyor: ‘’Toplumdaki herkesin inanç, köken, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim fark etmeksizin davetli olduğu bu partide tüm negatifliklerden arınmış bir dünya yaratıyoruz. Gerçekten -yaşadığını- hissettiğin, mutlu, keyifli, enerji dolu anlarını çoğaltmak aslında hayatına neşe, heyecan ve sürprizler katmak anlamına geliyor. Milka’s Party ile bu düşünceyi anlatmak istedik. Herkesin durup dinlenmeye ve yaşadığını hissetmeye ihtiyacı var. Her gün üstesinden geldiğimiz zorlukların ise kutlanmaya… Seni iyi ve başarılı hissettiren olayların üstüne küçük ya da büyük, kutlamanı eksik etme. Kendini tebrik et ve kutla.’’


Koleksiyon, ROSLOW gold, pırlantalar ve renkli değerli taşlarla hazırlanmış, kendine özgü tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Disko topunun stilize edilmesiyle yaratılan yeni doku, el işçiliğinin teknoloji ile birleşmesiyle hazırlandı. Parlak zincirlerin ve seramik kaplamaların kullanıldığı küpeler, karışık mıhlama tekniğiyle hazırlanan yüzükler, pırlantaların yanı sıra zümrüt, yakut, safir ve tanzanit gibi renkli değerli taşların kullanıldığı mücevherler, tarzına yaratıcı ve özgün bir soluk getirmeniz için sizi bekliyor. Bilezik, kolye, yüzük, küpe ve piercing alternatifleriyle zengin bir seçki sunan iddialı koleksiyona burun takısı ve saç tokası da eklendi.

Milka’s Party, somut parti çağrışımlarından soyut süslemelere birçok detay barındırıyor. Yaratıcılığın sınırlarının olmadığını gösteren tasarımları ve bu büyüleyici koleksiyonu deneyimleyin.

Kısmet by Milka Mağazalarına Sanatsal Dokunuş Milka’s Party Mağaza Tasarımlarında
Kısmet by Milka, yeni koleksiyonu Milka’s Party için sanatçı ve vitrin tasarımcısı Sergen Şehitoğlu ile çalışarak vitrinlerini ve mağazalarını yeniledi.


Berlin, Brüksel, Amsterdam, Londra, Paris gibi şehirlerde çeşitli galerilerde ve fuarlarda işleri sergilenen Sergen Şehitoğlu, 2020’den itibaren yaratıcı çalışmalarını vitrin tasarımları üzerinde sergilemeye başladı. Başarılı sanatçı, vitrin tasarımlarıyla markaların ve koleksiyonların ruhuna uygun yaratıcı ve ikonik çalışmalar ortaya çıkarıyor.

Kısmet by Milka’nın Milka’s Party koleksiyonu için vitrin ve mağazanın tamamına hazırladığı tasarımları ‘’tanımsız, mekansız ve zamansız’’ olarak nitelendiren Sergen Şehitoğlu, mağazaları parti mekanına dönüştüren tasarımlarını anlattı: ‘’Kısmet by Milka için tasarımlarımı çalışırken önce partiyi hayal ettim; tanımsız, mekansız ve zamansız bir parti. Herkesin kendinden bir şeyler bulduğu bir parti… Sonrasında ise mücevherlerin somut tasarımlarını ve verdiği mesajı dans eden, eğlenen ve ışıldayan cinsiyetsiz heykellerle, neon ışıklarla öne çıkardım. Bu noktada yapay zeka kullanarak markanın cesur avant-garde çizgisini yakaladık. Koleksiyonun konsepti öylesine güçlü ki tasarımlar yalnızca vitrinle kalmadı, mağaza içine de taştı. Amacımız mağaza önünden geçen herkesin dikkatini çekerek partiye davet etmek, bize katılmasını sağlamak.’’

Milka Karaağaçlı İnce, Sergen Şehitoğlu

Kısmet by Milka Kreatif Direktörü Milka Karaağaçlı İnce vitrin ve mağaza tasarımları hakkında: ‘’Sergen, çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğim bir isim. Milka’s Party’nin renkli ve heyecanlı enerjisini mağazalarımızda öne çıkarmak istediğimizde bunu en iyi Sergen’in yapabileceğini biliyorduk. Sanat ve moda birlikteliğini kendine has bakış açısıyla yorumlayarak mağazalarımıza yeni bir dokunuş kattı.’’

‘’Toplumdaki herkesin inanç, köken, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim fark etmeksizin davetli olduğu bu partide tüm negatifliklerden arınmış bir dünya yaratıyoruz. Gerçekten yaşadığını hissettiğin, mutlu, keyifli, enerji dolu anlarını çoğaltmak aslında hayatına neşe, heyecan ve sürprizler katmak anlamına geliyor. Milka’s Party ile bu düşünceyi anlatmak istedik.’’

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen