Paz. Nis 28th, 2024

Rihanna’nın “Savage x Fenty Volume 4” şovunun gerçekten sürpriz olan bir konuğu var. Çarşamba günü Prime Video’da yayınlanacak olan video projesinde, Johnny Depp’in görüneceği doğrulandı.

Depp, Cindy Crawford’un 2021’de “Savage x Fenty Volume 3” şovunda yaptığı görünüme benzer şekilde “yıldız” anlarında yer alacak. Aktör, markanın erkek koleksiyonlarında modellik yapan ilk yıldız olacak.

“Savage x Fenty Volume 4” şovunda, Taraji P. Henson, Sheryl Lee Ralph, Bella Poarch ve Cara Delevingne ile Anitta, Burna Boy, Don Toliver ve Maxwell’in performansları yer alıyor. Video dünya çapında yayınlanacak ve koleksiyon Amazon Fashion Store ve Savage x Fenty’nin web sitesinde alışverişe açık olacak.

Cindy Crawford
Savage X Fenty Show Volume 3

Depp, eski karısı Amber Heard’a karşı açtığı iftira davasının ardından yavaş yavaş kamuoyunun karşısına çıkıyor. Ağustos ayında, 2022 MTV Video Müzik Ödülleri’nde neredeyse The Moon Man olarak göründü. Bu yılın başlarında, Fransız yönetmen Maïwenn’in “Jeanne du Barry” filminde de Kral XV. Louis rolünde yer aldı. Depp ayrıca Al Pacino ile ortak yapımcılığını üstlendiği sanatsal biyografisi “Modigliani” ile yönetmenliğe geri dönmeye hazırlanıyor.

Bu yılın başlarında yargılanmasıyla ilgili tartışmalara rağmen oyuncu, Dior Sauvage parfümünün yüzü olarak devam etti. Bu yaz marka elçisi ve reklam kampanyası yıldızı olarak devam etmek için çok yıllı bir sözleşme imzaladı. The NPD Group’a göre, Dior Sauvage’ın satışları tartışmalar karşısında yükselmeye devam etti ve koku, geçen yazın en çok satan kokusu olmaya devam ediyor. Depp, 2015’ten beri Dior Sauvage’ın yüzü.

Savage X Fenty, etkileyici performanslarıyla tanınıyor ve yayınlanan bazı görüntüler, dansın bir kez daha etkinliğin temel taşı olacağını açıkça ortaya koyuyor.

9 Kasım’da yayınlanacak “Savage x Fenty Volume 4” şovundan bazı anlara göz atın.




By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen