Pts. Nis 29th, 2024

Olağanüstü doğası, kendine ait koyu ve plajları ile Ege’nin en güzel koylarından birinde konumlanan Pine Bay, bitmeyen yaz günlerinde tatilin keyfini çıkarmak isteyen misafirlerine, eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.

Kendisine ait özel koyu, farklı plajları ve marinası ile size özel bir inziva alanı yaratan, doğaya saygılı bir şekilde konumlanan Pine Bay, toplamda 1200 metrelik sahil şeridi ve geniş açık havuzlarıyla her yaştan misafirine kusursuz anlar vadediyor.

Usta şeflerin imzasıyla dünya mutfağından lezzetler

Her şey dahil konseptle hizmet veren otelde, usta şeflerin imzasıyla sunulan dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı açık büfenin yanı sıra, Ege Meyhanesi (Ege mutfağı- A la carte), Meat on the rocks (Steak – A la carte), Tava restoran (Türk mutfağı- A la carte), Il Pino (İtalyan mutfağı- A la carte), La Contenta (Meksika A la carte), Mizu (Uzak Doğu mutfağı- A la Carte) ve Su (Deniz ürünleri- A la Carte) olmak üzere toplam 7 farklı A la carte restoran seçeneği de mevcut.

Pine Bay, eşsiz bir manzarada konumlanan Olea barı ile birbirinden başarılı miksolojistlerin kişiye özel hazırladığı leziz kokteyllerin keyfini, her gün farklı bir gün batımı eşliğinde deneyimleme fırsatı sunuyor.

Eğlence ve dinginlik bir arada

Ege’nin en güzel koylarından birinde denize sıfır olarak konumlanan Pine Bay, birbirinden konforlu oda tiplerinin yanı sıra, aquapark, açık ve kapalı havuzları, çocuk kulübü, animasyon gösterileri, su sporları, tenis kortları, restoranları, barları ve kafeleri ile hem eğlenceyi hem dinginliği bir arada sunuyor.

Aralarında zeytin, nar, incir ve portakal ve sayısız çam ağaçlarının bulunduğu yaklaşık 70 farklı ağaç çeşidi ile bezenmiş tesiste, aileniz ile doğa yürüyüşüne çıkabilir, tesisin her bölümünde farklı bir ağaç tipi ve bitki örtüsü ile karşılaşabilir, koy boyunca farklı plajlarda sabah sporunuzu veya yoganızı yaparak zindeliğinizi koruyabilirsiniz.

Size özel tasarlanmış bir izole deneyim: ‘Pine Bay Villalar’

Deniz, bahçe ve koy manzaralı odaları ve aileler için özel tasarlanan kulüp odalarıyla dikkat çeken Pine Bay, süit odaları ve villalarıyla da hizmet veriyor. 295 metrekare ve 145 metrekare kullanım alanına sahip villalar kendinizi özel hissedebileceğiniz harika bir konaklama deneyimi sunuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen