Pts. May 6th, 2024

The Weeknd girişimlerinde yeni bir yöne doğru ilerliyor! Ama dürüst olmak gerekirse bunu hiç beklemiyorduk. Kısa bir süre önce ‘After Hours Til Dawn’ müzik turnesinin kapsamını genişleten The Weeknd, aynı zamanda ‘The Idol’ serisi ile televizyon dünyasına da giriş yapmıştı. Şimdi ise The Weeknd’in gündeminde farklı bir konu daha var!

Gerçek adı Abel Tesfaye olan The Weeknd, Blue Bottle Coffee ile bir araya gelerek Etiyopyalı köklerinden ilham alan bir kahve markası kuruyor. Annesi Samra’nın adını marka ismi olarak tercih eden The Weeknd, hem ailesini hem de köklerini onore ediyor. Yeni marka hem kahvenin doğduğu yer olarak görülen Etiyopya’yı hem de ülkenin geleneklerini kutluyor.

Yeni markası ile ilgili verdiği röportajda, “Ailem Etiyopya’dan göç etti ve ülke ve halkına duyduğum derin takdir, Samra Origins’e dahil olan herkes tarafından paylaşılıyor” diyen The Weeknd, yeni markasının bir tutku projesi olduğunu belirtti. “Samra Origins, Etiyopya halkına merak uyandıracağını ve desteği teşvik edeceğini ve aynı zamanda Etiyopya kültürüne kökleşmiş sıcaklığı ve dostluğu yayacağını umduğum gerçek bir tutku projesi” diyen The Weeknd, Samra Origins’in, annesinin geleneksel bir Etiyopya kahve seremonisi olan Buna Tetu’yu yapmasından esinlendiğini belirtti.

Samra Origins’in ilk ürünü, yalnızca samraorigins.com’da tek bir orijin tam çekirdek kahve olan Son Derece Nadir Etiyopya Wolde Faye Koricha COE#7 olacak. The Weeknd ve kahve severler, 9 Mayıs’tan itibaren bekleme listesine kaydolabilecekler. Blue Bottle, bu yazın ilerleyen zamanlarında The Weeknd ve annesi tarafından hazırlanmış olan özel kahve ürünlerini satışa sunacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen