Per. Eyl 19th, 2024

Tivibu, aralık ayını birbirinden heyecanlı macera sinemalarıyla karşılıyor. Bu ay, Kırmızı Halı sinemaları ortasında En Yeterli Erkek Oyuncu Oscar’ı sahibi Joker ve üç Oscar ödüllü Nomadland dikkat çekiyor. Ayrıyeten Cruella, Kara Dul ve Orman Gezisi üzere aksiyon-macera dolu imaller da izleyiciyle buluşuyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, bu ay 2020 ve 2021’e damga vuran sinemaları ekrana taşıyor. Emma Thompson’ın başrolünü üstlendiği Cruella, Orman Gezisi ve Kara Dul aksiyon-macera sevenleri ekranları başına davet ediyor.

Korku sineması sevenler için Korku Seansı: Katil Şeytan sinemasının yanı sıra John Krasinski imzalı Sessiz Bir Yer 2 ekrana geliyor. 93. Akademi Ödülleri’nde en yeterli sinema, en düzgün direktör ve en âlâ bayan oyuncu Oscar’larını toplayan Nomadland, Kırmızı Halı klasöründe öne çıkan üretimlerden biri. Tivibu’da her vakit olduğu üzere tekrar çocuklar için özel içerikler yer alıyor. Eğlenceli bir aile sineması olan 8-Bit Christmas ile ünlü basketbolcu LeBron James’in, Michael Jordan’ın mirasını devam ettirdiği animasyon sineması Space Jam: Yeni Efsane de izleyicilerle buluşuyor.

Seç İzle klasöründe ise üç konut hanımının maceralarını mevzu alan Suç Kraliçeleri ile Matthew McConaughey ve Hugh Grant’i bir ortaya getiren The Gentlemen ve Pavarotti’nin bir müzik efsanesine dönüşmesini anlatan Pavarotti gibi argümanlı imaller yer alıyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker de ayın kült sinemaları ortasında.

Kült sinemalar, Manisiz Tivibu klasöründe

10 yıldan uzun müddettir görme ve işitme engellilerin TV tecrübesini kolaylaştıran Tivibu, Manisiz Tivibu klasöründe birçok kült sineması ekrana taşıyor. Bu klasörde; Bir Christopher Nolan sineması olan Dunkirk’ün yanı sıra Dwayne Johnson, Karen Gillan üzere oyuncuları buluşturan Jumanji: Yırtıcı Orman üzere değerli yapıtlar yer alıyor. Batman serisinin unutulmaz sineması The Dark Knight (Kara Şövalye), minik izleyicilere hitap eden Karlar Hükümdarı Norm, Keanu Reeves’in unutulmaz sineması The Matrix ve bilimkurgu imali Yarının Sınırında, bu ay Manisiz Tivibu klasöründe yer alan sinemalar ortasında. Vizyonda olduğu devirde büyük ses getiren 7. Koğuştaki Mucize, bol ödüllü sinema Pi’nin Yaşamı, Sadakat Yolunda ve Sahaf da bu klasörün öne çıkan sinemaları. Güldürü kolunda ise Son Macera izleyiciyle buluşuyor.

Her ay bilim kurgudan aksiyona, güldürüden animasyona uzanan farklı çeşitlerdeki 35 sinema Manisiz Tivibu klasöründe görme ve işitme engelli izleyicilerle buluşuyor. Tivibu kumandasından 555’i tuşlayarak buradaki sesli ve alt yazılı yönlendirme görüntüsü sayesinde Manisiz Tivibu’ya ulaşabilen kullanıcılar, sesli betimleme ve betimlemeli altyazı seçeneği ile bu hizmetten yararlanabiliyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen