Pts. May 6th, 2024


Çukurova’da faaliyet gösteren amatör kulüplerin lider, antrenör ve atletleri Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin’e ilçeye yapılan birinci futbol alanı için teşekkür etti.

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesinde üretimi tamamlanan ilçenin birinci futbol alanında incelemelerde bulundu. Çukurova Gençlik Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, amatör kulüplerin lider ve hocalarıyla birlikte saha yerinde incelemelerde bulunan Lider Soner Çetin, idman yapan gençlerle le sohbet etti.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Çukurova’ya birinci nizami futbol alanını kazandırmanın memnunluğu içinde olduklarını belirten Lider Soner Çetin, “Çukurova üzere büyük bir ilçede futbol alanı yoktu. Bunun eksikliğini daima hissettik. Amatör kadrolarımız maçlarını başka ilçelerde oynamak zorunda kalıyordu. Artık birinci sahayı ilçemize kazandırdık. Çok mutluyuz” dedi.

Başkan Soner Çetin, Çukurova’ya yeni tesisler kazandırma konusunda belediye olarak büyük fedakarlıklar yaptıklarını söyleyerek, “Daha evvel de atletizm pisti için 55 dönüm arazi tahsis ettik. Tekrar tenis akademisi için yer tahsisinde bulunduk. Sultanlar Liginde ekibimiz var fakat Çukurova’da salonumuz yok. Çukurova’ya yeni spor tesisleri kazandırmak için elimizden gelen çabası göstermeye devam edeceğiz” formunda konuştu.

Amatör spor kulüplerinin liderleri da Çukurova’ya nizami bir futbol alanı kazandırdığı için Lider Soner Çetin’e teşekkür ettiler. Çukurova’da saha olmadığı için maçlarını başka ilçelerde oynamak zorunda kaldıklarını belirten kulüp liderleri, Lider Soner Çetin’in spora yaptığı yatırımları takdirle takip ettiklerini söylediler.

Başkan Soner Çetin, soyunma odaları ve idari kısımlarını de ziyaret ettiği sahanın bir kısmına tribün yapılacağını da açıkladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen