Cum. May 17th, 2024


Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi’nin son yarışında İspanya’daki Barselona Pisti’nde Türkiye’yi temsil edecek. Genel klasmanda ikinci sırada yer alan BOM, dönemin son yarışında şampiyonluk için ter dökecek. 

 GT4 Avrupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden birinci ve tek grup olan Borusan Otomotiv Motorsport, GT4 Avrupa Serisi’nin 2023 dönemini 30 Eylül – 1 Ekim tarihleri ortasında Barselona Pisti’nde tamamlayacak. Dönem boyunca yapılan yarışlarda değerli puanlar kazanarak ülkemizi gururlandıran Berkay Besler ve Tom Edgar genel klasmanda sağladıkları ikincilikle serinin 6. ayağında şampiyon olmak için çaba edecek. Yağız Gedik ve Enzo Joulie ise Barselona’da alacakları puan ya da puanlarla gruplar şampiyonluğu için Borusan Otomotiv Motorsport’a katkı sağlayacaklar. 

 30 Eylül Cumartesi günü TSi 12:25’te gerçekleşecek sıralama çeşitlerinin akabinde birinci yarış tıpkı gün TSİ 17:50 – 18:50 ortasında düzenlenecek. İkinci yarış ise 1 Ekim Pazar günü TSi 12:20 – 13:20 ortasında gerçekleşecek. 

 GT4 Avrupa Serisi 6. Ayak Yarışları TV8,5 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.  

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un öbür sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Gedik Piliç, Borusan Oto, Supsan ve Glasurit’tir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen