Pts. May 13th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin birinci ve tek hobi şenliği “HobiFest 2023” heyecanı taşınabilir kortejle başladı. Nostaljik araçlar, motosikletler ve off-road araçlarının yer aldığı taşınabilir kortej kentin sokaklarını renklendirdi.

HobiFest 2023 için geri sayım sürerken, HobiFest’in habercisi taşınabilir kortej kente güç ve coşku getirdi. 16 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Cam Piramit alanında başlayacak Hobifest öncesinde düzenlenen kortej, kente şenlik heyecanı yaşattı. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi önünden başlayan ve Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerini dolaşan korteje klasik araçlar, motosikletler, off-road araçları ve birbirinden ilgi cazip hobi kulüpleri katıldı. Vatandaşlar renkli korteji cep telefonlarıyla kaydederek eğlenceli anları ölümsüzleştirdi. 

 

HEYECAN VE ADRENALİN DOLU FESTİVAL

16-17 Eylül tarihlerinde Cam Piramit alanında gerçekleşecek şenlik, amatör ve profesyonel hobi tutkunlarını bir ortaya getirecek. İki gün sürecek şenlikte tanıtımlar, eğitimler, workshoplar, şovlar, müsabakalar, söyleşi ve sunumlar olacak. Her yıl binlerce hobi ve macera tutkununu bir ortaya getiren şenlik bu yıl da onlarca tabiat ve spor kulübünün iştirakiyle gerçekleşecek renkli etkinliklerle konuklarını ağırlayacak. Şenliğe bu yıl da AFAD, AKUT, JAK, THK, TEMA, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı üzere kurumların iştirakleri olacak. HobiFest’in vazgeçilmezleri ortasına giren ve beğeni toplayan klasik araba standı bu yıl yeniden araba tutkunlarının beğenisine sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen