Cts. Nis 27th, 2024

Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2’nin satışa sunulmasıyla, iFixit nihayet meşhur olduğu şeti yaptı ve yeni saatleri parçalayarak derin bir incelemesini yayınladı. Ancak ne yazık ki önceki nesilleri hatırlatan bir anımsamadan başka bir şey bulamadı. Bu saatler yeni bir S9 SiP’e sahip olsa da, donanımsal açıdan başka hiçbir ciddi farklılıkları bulunmuyor.

iFixit, Apple Watch Ultra 2’nin geçen yılki 542 mAh seçimine göre biraz daha büyük bir 564 mAh bataryaya sahip olduğunu söylüyor. Apple Watch Series 9 ise, Series 8’in 282mAh’ı ile, 41 mm için aynı pil kapasitesini koruyor.

Belki ilginç bir şekilde, Series 9’daki bir yenilik, diğer modellerde bulunan tek tek parçalardan ziyade, iFixit’in söylediğine göre çift dokunma özelliğinin kaynağı olan “süngerimsi köpük halkası.

Şirket bu cihazları sökmeyi kolaymış gibi gösterse de, bir Apple Watch’u sökmek kesinlikle kolay değil. iFixit, Taptic Engine’de hiçbir fark olmadığını ve başka hiçbir şeyin farklı hissetirmediğini söylüyor. Ancak, zaten çok fazla yeni özellik beklenmiyordu. Apple sensörleri güncellemedi ve şirket bu yıl için kullanıcı arayüzü yenilemesi, yeni zihinsel sağlık işlevleri ve egzersiz iyileştirmeleri ile büyük ölçüde watchOS 10 özelliklerine odaklanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen