Per. May 9th, 2024


Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde trafiği hızlandıran ve sürüş konforunu artıran çalışmalara sürat kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol İmal ve Bakım Şube Müdürlüğü takımları, vilayet genelinde sürdürdükleri eş vakitli yol imal çalışmaları kapsamında Söke Ulusal Egemenlik Caddesi’ni de baştan sona yeniledi. Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, ‘‘Yol imal ve yenileme çalışmalarımıza eş vakitli olarak devam ediyoruz. Takımlarımız vatandaşlarımızın konforlu ve inançlı yollarda seyahat edebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Kentimiz genelinde yol imal, bakım ve tamirat çalışmalarımız sürat kesmeden devam edecektir.” dedi.

Büyükşehir, vatandaşların daha inançlı ve konforlu yollara sahip olması için birçok ilçede eş vakitli olarak yol üretim çalışmalarına devam ediyor. Söke Ulusal Egemenlik Caddesi’nde sıcak asfalt kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarının akabinde logo ve yol çizgi çalışmaları da tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hizmete sunulan yol, vatandaşlardan tam not aldı.

Başkan Çerçioğlu’na vatandaşlardan hizmet teşekkürü
Vatandaşlar, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile yatırımlarına devam eden Büyükşehir’e ve Lider Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen