Çar. Nis 24th, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, kurum çalışanlarını ve ailelerini memnun eden bir karara daha imza attı. Müjdeli haberi toplumsal medya hesabından duyuran Lider Büyükakın, 383 süreksiz çalışandan yasal manisi olmayanları takıma alacaklarını açıkladı.

 

DAİMİ PERSONEL STATÜSÜNDE ÇALIŞACAKLAR

Alınan karar sonrası süreksiz olarak çalışan ve kontratları 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren çalışanlar, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren Belde A.Ş.’de daimi çalışanı statüsünde çalışacak. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Sıhhat ve Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığında vazife yapan süreksiz personeller kararı sevinçle karşıladı.

 

İŞÇİ TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Başkanlık makamında personel temsilcilerini ağırlayan Lider Büyükakın, alınan kararın Büyükşehir ve çalışanlar ile aileleri için güzel olmasını diledi. Süreksiz çalışanları daimi takıma almanın memnunluğunu yaşadıklarını tabir eden Lider Büyükakın, Büyükşehir çalışanının özveri ile çalışarak kentin geleceğine katkı sunduğunu vurguladı. Görüşmede Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal ve Hasan Aydınlık da hazır bulundu.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURDU

Başkan Tahir Büyükakın, toplumsal medya hesaplarından müjdeli haberi şu formda duyurdu: “İşçi kardeşlerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda, kurumumuzun da gereksinimlerini göz önünde bulundurarak 383 süreksiz çalışanımızdan yasal mahzuru olmayanları takıma alıyoruz. Çalışanlarımıza ve değerli ailelerine iyi olsun.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen