Cts. Eki 19th, 2024

Milas Belediyesi’ne bağlı takımlar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taşkın yaşanan bölgelerde vatandaşların mağdur olmaması ismine takımlar, Milas’ın birçok noktasında alanda.

Milas’ta gece saatlerinden itibaren tesirli olan sağanak yağıştan ötürü meydana gelen aksiliklere belediye takımları müdahale ediyor. Gece geç saatlerinde başlayan ve bugün öğlen saatlerine yanlışsız tesirini arttıran sağanak yağıştan ötürü dere yatakları tıkandı. Milas’a bağlı Çökertme ve Gökbel Mahallerinde kanal ağzında bulunan büzler alınarak dere yatağı açıldı. Çalışmaların sürdüğü dere yataklarında suyun gerçek istikamete akması sağlanırken, temizlenen dere yataklarından birçok lastik ve atık materyali çıkartıldı.

“Su Basan Bölgelere Anında Müdahale Edildi”

Yağışın ağır bir biçimde devam ettiği Milas’ta, geçtiğimiz yılın ağustos ayında meydana gelen orman yangınlarının da olumsuz tesiriyle sel felaketi de yaşandı. Çökertme Mahallesi’nde orman kesim çalışanlarının bulunduğu konuta su basmasının akabinde Milas Belediyesi takımları emekçilere dayanak olarak temel muhtaçlıklarını giderdi ve tahliye çalışmalarına katkıda bulundu. Milas Belediye Lider Yardımcısı Halil Memnun bölgede çalışmaları takip ederken, muhtaçlıkları yerinde tespit ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen